Szellem van a házban?
Figyelt kérdés
Sziasztok ma reggel amikor felkeltem felöltöztem minden egy fél órával után már kezdődtek a furcsa dolgok a tv nem kapcsolt be.van 2kutyánk egy kicsi meg egy nagy a nagy már szinte szétkaparta a kertet és ugat kint egyfolytában a kicsi meg bent ugat a sarok felé + ráncigálja a lábam mintha azt akarná ne menyek oda amikor odanéz vagy ugat vagy nyüszít
amikor itt ülök akkor valami nagyon hideg levegő van itt és mintha égetné a bőrömet mi ez itt?:S plusz most olyan 5perce behoztam a nagykutyát is h körbenézzen a házban és az is amikor odanézett a sarokra elkezdett nyüszíteni és odafutott hozzám! előbb meg az egész házban elment az áram
és még sorolhatnám mik vannak mit csináljak? segítsetek
2012. jan. 26. 12:40
11/11 anonim válasza:
Eva Longoria-Kate szelleme szórakozik veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!