Fura erzesem van, amikor a baratomnal alszom. Mi lehet? Bov. Lent
néhény lehetőség:
- nem teljesít rendesen a barátod (ez nem biztos, hogy csak az ő hibája)
- elalvás előtt nem szívsz rendesen
- nem iszol elég szakét
- nem számolod elég türelmesen a bárányokat
- nappal keveset dolgozol (tanulsz)
- babszemek vannak a lepedő alatt
Ha fura érzésed van, húzd magadra a barátodat és garantáltan el fog múlni.
Én is csak azt tudom mondani: Este 1 - 1,5 óra aktív!! SEX aztán ugy fogsz aludni mint a kisbaba :D
üdv :)
Valaki írta már, hogy menj pszichológushoz, és tényleg ez a legkézenfekvőbb megoldás.
Sokan furcsálják, ha valaki pszichológushoz megy, és sokan aggódnak azért, hogy: "Úristen! Azok járnak pszichológushoz, akiknek nincs ki mind a négy kereke! Azt fogják hinni, hibbant vagyok...ú..."
De ez tévedés. Fontos, hogy a pszichológus nem "betegekkel" foglalkozik, hanem hétköznapi emberek olyan pszichés gondjaival, amik normálisak, de nagyon eltérőek emberenként, és nem szívesen beszélünk róluk, mert kínosak.
Szóval tényleg, beszélj egy pszichológussal, minden rendben lesz! :)
#15-re adok igazat főleg.
Lehet hogy nekrófób vagy kicsit és félsz a halottaktól, még ha urnába vannak is zárva. Túl sok rémfilmet láttál.
Szorongásod, alvászavarod van akkor Sedetif PC nevű gyógyszer segíthet elég sokat, vagy egy kis Xanax/Frontin, de minden kép keresd fel pszihológusodat, vagy háziorvosodtól kérj beutalót hozzá. A nem alvásnak sok oka lehet és lehet hogy a halott apósnak nincs is hozzá köze. Valószínűleg agyi a dolog. Remélem hamar rendbejössz ;) Vagy próbáld ki néha, hogy a barátod alszik nálad :D
én amikor új lakásba költöztem, minden este alig bírtam elaludni. szorongtam, sokszor riadtan ébredtem fel.
ekkor egy ismerősöm azt tanácsolta, hogy rendezzem át a szobát. az ágy más helyre került, és lám onnantól kezdve tudok rendesen aludni. elvileg sokan érzékenyek az ilyenekre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!