Megőrültem volna? Mi a bajom?
1. Nem tudom ki hisz, ki nem a szellemekben és a misztikus dolgokban, de amióta meghalt a barátnőm azóta egyre inkább érdekel, és már egy jó ideje kimerítettem a témát, és kezdtem nagyon parázni szóval hagytam a fenébe, de tudatában voltam, hogy szellemeknek léteznie kell. És múltkor pl le esett a körzőm a szekrényről, pedig már legalább 3 napja ott állt, és hozzá sem értem, sehogy. Sőt a közeléében sem voltam, hogy valahogy leeshetett volna.
Ehhez még az is kapcsolódik az is, amikor néha amikor pislogok egy arcot vagy két szemet látok magam előtt.
2. Mostanában rengeteget gondolkozok öngyilkosságon, és nem régiben is egy ismerősöm (nem nagyon közeli, egy suliba jártunk, de nem naon beszélgettünk) öngyilkos lett a minap vonat által. Ez nem viselt meg annyira, hogy sírjak, de kezdtem elgondolkodni, hogy nem olyan rég még én is akartam öngyilkos lenni, mert higgyétek el, meg vannak rá a nyomós okaim. Próbálkoztam már ér vágással, de nem jött össze, mert akkor épp kapcsolatban voltam, és sírni kezdtem, hogy ebbe belepusztulna- a családom tudom, hogy sírna de nem lennének öngyilkosok, mert tudom hogy ezt ők nem helyeslik és blablabla...-. Már mérgezésen is gondolkodtam, túl adagoláson-utóbbival az volt a baj, hogy nem találtam anyu nyugtatóit, és nem is voltam biztos abban, hogy még szedi-.
Szóval most újra elkezdtem kicsit mélyebbre zuhanni, és nem azért mert kamaszodok vagy valami. Nem. nem azért, hanem mert tudom, hogy milyen megrögzött vagyok és nem fog nagyon megváltozni a véleményem, már sokszor önmagamat irritálom idegesítem, és sokszor azt kívánom, hogy ne önmagammmal kelljen élnem, mert egyszer tényleg megbolondulok. és nem vagyok skizofrén (de ez sztem mindenkinél alap volt).
pszichológushoz nem fogok elmenni! és am sem segítene, már voltam egynél, de az első alkalom még jó volt, a többi meg egy nagy rakás sz.r.
Így már érthetőbb.Bizony, a rossz gyerekkori benyomások megkeseríthetik az ember életét, ha nem tudja elengedni a múltat.
Az a helyzet, ami bántott téged, javult gyerekkorod óta?Ha igen, akkor könnyebb lenne, hogy tudatosan próbáld a múltról elterelni a gondolataid.Hiszen az már elmúlt, csak akkor árthat neked, ha folyton azon agyalsz.
Drága barátom, van ebből kiút!
Jézus Krisztus ereje képes ebből megszabadítani téged. Hiszen nem csak anyagvilág van, hanem szellemvilág is. És léteznek sötét hatalmak, nem te vagy az egyetlen, aki ezt tapasztalod.
Ne öld meg magad. Sátán ezt akarja. De csak azért, hogy meg ne szabadulj! Mert van szabadulás, nem először hallottam és láttam ezeket másnál is. Láttam embereket, akik már a sír szélén voltak: féltek és rettegtek, káromló gondolataik voltak, állandóan vitte valami őket az öngyilkosság felé. De láttam őket megszabadulni is!
Egy pszichológus csak akkor tus segíteni, ha lelki eredetű a panasz. Nem hisz a szellemi világban. A Biblia ezzel szemben azt tanítja, hogy létezik szellemi világ is, nem csak lelki, és anyagi. Ez nem misztika, hanem a valóság.
Azt tanácsolom neked, hogy keress fel egy olyan gyülekezetet, embert, akinek ez nem új, és Jézus Krisztus tanítványa. Ill. olvasd el Neil Anderson: A Szabadító c. könyvét!
Sajnálom, hogy nincs az életedben egy pozitív példakép, aki felpofozna hülyeségedből! Nézz már magadra, a szánalmas agymenéseidre! Tudod, hogy ez nem ez kell neked, csak nem látod merre szabadulj!
Fogd fel, hogy fejlődik a szellemed, de az vagy amit eszel! Ha szarral tömöd a fejed, az is maradsz. Keresd az értéket, értsd még. Alkoss, akármit! Tapasztalj, de ne légy rabja semminek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!