Megőrültem volna? Mi a bajom?
1. Nem tudom ki hisz, ki nem a szellemekben és a misztikus dolgokban, de amióta meghalt a barátnőm azóta egyre inkább érdekel, és már egy jó ideje kimerítettem a témát, és kezdtem nagyon parázni szóval hagytam a fenébe, de tudatában voltam, hogy szellemeknek léteznie kell. És múltkor pl le esett a körzőm a szekrényről, pedig már legalább 3 napja ott állt, és hozzá sem értem, sehogy. Sőt a közeléében sem voltam, hogy valahogy leeshetett volna.
Ehhez még az is kapcsolódik az is, amikor néha amikor pislogok egy arcot vagy két szemet látok magam előtt.
2. Mostanában rengeteget gondolkozok öngyilkosságon, és nem régiben is egy ismerősöm (nem nagyon közeli, egy suliba jártunk, de nem naon beszélgettünk) öngyilkos lett a minap vonat által. Ez nem viselt meg annyira, hogy sírjak, de kezdtem elgondolkodni, hogy nem olyan rég még én is akartam öngyilkos lenni, mert higgyétek el, meg vannak rá a nyomós okaim. Próbálkoztam már ér vágással, de nem jött össze, mert akkor épp kapcsolatban voltam, és sírni kezdtem, hogy ebbe belepusztulna- a családom tudom, hogy sírna de nem lennének öngyilkosok, mert tudom hogy ezt ők nem helyeslik és blablabla...-. Már mérgezésen is gondolkodtam, túl adagoláson-utóbbival az volt a baj, hogy nem találtam anyu nyugtatóit, és nem is voltam biztos abban, hogy még szedi-.
Szóval most újra elkezdtem kicsit mélyebbre zuhanni, és nem azért mert kamaszodok vagy valami. Nem. nem azért, hanem mert tudom, hogy milyen megrögzött vagyok és nem fog nagyon megváltozni a véleményem, már sokszor önmagamat irritálom idegesítem, és sokszor azt kívánom, hogy ne önmagammmal kelljen élnem, mert egyszer tényleg megbolondulok. és nem vagyok skizofrén (de ez sztem mindenkinél alap volt).
pszichológushoz nem fogok elmenni! és am sem segítene, már voltam egynél, de az első alkalom még jó volt, a többi meg egy nagy rakás sz.r.
Megviselt a barátnőd halála és magad alatt vagy. Nincsenek szellemek körülötted.
Keress új értelmet az életednek és jobb lesz.
Keress magadnak jó társaságot és valami hasznos hobbit, ami nagyon le tudna kötni.Mindíg foglald el magad valamivel, ha mást nem tudsz kitalálni akár a séta vagy házimunka is megteszi, csak arra ügyelj, hogy ne maradjon sok időd gondolkozni és ne zárkózz el a világtól, ne légy egymagad, ettől meglátod, sokat fogsz jó irányban változni, jobb lesz a kedélyed.És sok szeretetet mutass mások felé, ezáltal magadat is megfogod szeretni.
Lehet, hogy ártó energiák próbálnak befolyásolni, de ebbe ne mélyedj bele,ha megfogadod a tanácsom, hamar rendbe jön minden.
Nem igazán tudom,hogy mivel is kezdjem.Először is fogad részvétemet a barátnőd miatt. Én Istenben hiszek és tudom, hogy Ő mindenkit megvigasztal aki hozzá fordul segítségért. A zsoltárok 34:18 ezt mondja
"Jehova közel van a megtört szívűekhez,És megmenti azokat, akik szellemükben összetörtek."
Nem tudom mennyire hiszel Istenben, de Ő azt ígéri, hogy a halottak felfognak támadni, és ismét élvezhetjük szeretteink társaságát. A János 5:28,29-ben ez olvasható " Ne csodálkozzatok ezen, mert eljön az óra, amelyben mindazok, akik az emléksírokban vannak, hallani fogják az ő hangját, és kijönnek: akik jó dolgokat tettek, az élet feltámadására, akik hitvány dolgokat cselekedtek, az ítélet feltámadására." Ezek szerint a barátnőd felfog támadni a feltámadáskor. VAJON TE OTT LESZEL?
-.-''' hidd el örülök, hogy nincs amputálva semmi, hogy egészséges vagyok de tudod sokszor örülnék már annak, ha inkább egy rohadt kórházban feküdhetnék haldokolva. És tudom, h baromság meg minden, és hogy akk meg örülnék az életnek, csak tudod amíg nem ismered, hogy milyen volt a gyerek kroom (nem pont azért, mert fizikailag bántottak, esetleg csak van lelke, és ami körülötte történik az egy nagy benyomást tesz rá.)
Am meg akármilyen hobbit is találnék csak gondolkoznék. Sportközben is állandóan gondolkozok mindenen, alvás előtt, sőt van, hogy olvasni nem tduok, mert a hang a fejemben elkezd gondolkozni és már ordít lassan. utálok már magammal élni. önmagam megszállottja vagyok, és nincs barátok-mármint vannak de azok sz.rt tudnak arról h mi a barátság, mert én akarom mondani, de nem vesznek komolyan, szüleim dettó-.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!