Igaz, hogy Mardekár Malazár és Griffendél Godrik homoszexuálisok voltak, és ha igen, küldene nekem valaki egy pisztolyt?
ಠ_ಠ
na bäszom
ez a fénypontja a napomnak, kurvä nagyot szakadtam XD
egyébként te valamit sztem keversz mert úgy van hogy elméletileg egy interjúban mondta Rowling hogy Dumbledore meleg és hogy Grindelwald a szerelme volt
sztem ez azért hülyeség mert egyszer a négyesben a könyvben mikor Dumbledore megmutatta Harrynek a merengőben Bertha Jorkins emlékét az ez mondta (és most szó szerint idézem):
Megátkozott, Dumbledore professzor úr, pedig nem csináltam semmi különöset, csak csúfoltam egy kicsit. Mondtam neki, hogy múlt csütörtökön láttam őt Florence-szel csókolózni az üvegházak mögött...
szal így sztem max biszex lehetne
de mi van akkor ha bárki is meleg volt a történetből?
akkor ő keverte össze
elméletben Dumbledore meleg és Grindelwald
de mondom hogy sztem max biszex lehetne Dumbledore a Florence ügy miatt
(kivéve ha a Florence nem női név XD)
Tudjátok hány meleg van, aki kamuból van lányokkal??? Azért, h ne lepleződjenek le??
Bár, ha Dumbledore épp leplezni akarta a másságát, akkor pont előnyére válhatott volna, ha lánnyal együtt látják.
Szóval... attól még lehetett meleg, mert egy lánnyal smárol. Semmit nem jelent. Sok meleg lányokkal is kipróbálja, h milyen.
Zavaros a dolog, ez az egy biztos!
22 meleg F.
érdekes hogy milyen dolgokkal foglalkozunk XD
sztem az írónő ilyenekre egyébként nem gondolt
ez olyan mintha azt tárgyalnánk ki hogy Voldemortnak vajon láb fétise volt-e
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!