Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Honnan lehet tudni hogy ki...

Honnan lehet tudni hogy ki boszorkány, , varázserővel"?

Figyelt kérdés

2012. jan. 17. 19:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Olyat, aki varázsol, nem igen találsz. (Kivéve én >:DD) Viszont egyszerű banyákat én is ismerek. Az egyik pl. matektanárnak álcázza magát.

Pff xD

2012. febr. 7. 22:47
 12/12 MayyaBlake válasza:

Boszorkány hitvilág, vallás létezik. Ez olyan mint pl. a kereszténység, az iszlám vagy akár a hinduizmus.

Boszorkányok léteznek, de nem úgy ahogy ti képzelitek. A boszorkányok jótevők. Sporituális energiát, mágiát idéznek meg a jó cselekedetek megvalósításához. Megkérnek isteneket, vagy a szellemet segítsen nekik.

Bárkiből lehet boszorkány, persze vannak akik ebbe beleszületnek... Mindenkiben megvan ez a képesség.

Fejleszteni varázserődet így tudod: lélegezz egyenletesen, lassan. Csukd le a szemedet és képzeld el, hogy a világ minden szépsége feléd közelít amikor beszívod a levegőt. S amikor kifújod a rossz dolgok távolodnak el tőled.

Te is kipróbálhatod, hogy boszorkány vagy-e? Igen, itt egy egyszerű módszer (A siker garantált,max. 1 hónap belül sikerül) , íme: Kérd meg egy közeli barátodat, családtagodat, hogy a hátán húzza fel e pólóját (ne legyen meztelen, csak a háta felülete "üres" legyen, ne legyen rajta textilanyag) , majd bal kezedet tedd a szívedre, a jobb kezedet pedig feszesen tartva előrefelé nyújtsd ki 1. elég hogy 2-3 cm-re legyen a karod az illető hátától. Gondolj arra, és az illető is arra koncentráljon, hogy kb. a kinyújtott kezed kőrül a hátánál bizsergést, meleget esetleg hideget érez e. Lassan körkörösen mozgassuk a karunkat egy adott pont körül. Biztosan érezni fog vmit.

Remélem segíthettem!

2017. ápr. 29. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!