A zöldszemű lányok szemébe nézni tényleg veszélyes?
Figyelt kérdés
Hallottam olyat, hogy a zöldszemű lányok az ördögöt szolgálják és ha a szemükbe nézel, megbabonázhatnak.2011. dec. 12. 19:47
1/17 anonim válasza:
Én zöld szemű lány vagyok. 26 éve egyszer sem babonáztam még meg senkit, és nem az ördögöt szolgálom.
Gratulálok!
2/17 anonim válasza:
ekkora hülyeséget is rég hallottam.esetleg a vörös szeműek de még azok se.
4/17 anonim válasza:
Jaja az ördögöt szolgálom az örök fiatalságért cserébe férfiakat babonázok meg és a lelküket leadom Luci apunak.
5/17 anonim válasza:
Kitudódott a titkunk... Kérdező... most meg kell hogy öljünk. Vagy meg kell, hogy babonázzunk... :O
7/17 anonim válasza:
Így van. De csak a hülyékre vagyunk veszélyesek ;)
8/17 anonim válasza:
persze, hogy veszélyes kerüld el őket jó messzire, szerintem jobban jársz, ha nem mész lányok közelébe, fő a biztonság
9/17 anonim válasza:
gondolom ha aztírom hogy kamu akkor hitetlen kötekedő vagyok. mindig ez van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!