Ismeritek a felmetszett szájú nő legendáját? Van valóságalapja?
Figyelt kérdés
2012. jan. 16. 18:41
11/28 A kérdező kommentje:
Előző: Nem éppen, azért vágta szét a száját a férje elméletileg, mert megcsalta őt... De álljunk csak meg egy szóra! A szamurájoknak egyáltalán lehetett feleségük?
2012. jan. 16. 21:48
12/28 anonim válasza:
Ezt kéne csinálni a hűtlen férjállatokkal is. Tuti hűségesek lennének mert nem kellenének senkinek!
13/28 anonim válasza:
De amúgy ha az egyedűl lévőeket kérdezi, hogy csinos e, akkor azok férfiak nem? akkor én biztonságban vagyok.:)
Vagy a nőkhöz is odamegy, és a nőknek lezbit kell tettetni, mert ha szt mondják: Nem jössz be nekem! vagy valami hasonlót, akkor őket is megöli?
14/28 anonim válasza:
Ja és testet is vált? Mert a két kép nem ugyanaz, és az egyiken csak vágás van (filctoll) a másikon meg ilyen rendes heg. Éds testet vált? Ügyes...
15/28 anonim válasza:
Vagy ha azt mondom neki:
-Gyönyörű vagy. Végre te nem olyan lány vagy, mint a többi, nem plasztikáztatos maga, úgy vagy jó, ahogyan vagy, és nem érdekel a külsőd, ezért vagy szép.
Erre mit mondana?
16/28 anonim válasza:
# 14
az a "rendes" heg, egy számítógépes megoldás. (csak hogy mindenki fejében okés dolgok keringjenek...)
17/28 A kérdező kommentje:
13:35: A legenda szerint, ha úgy mondanád, ha rajta van még a maszk, akkor levenné, és ha még mindig ezt mondanád elmenne a házadba és ott ölne meg. Ugyanis egy weboldal szerint a japán szép és a vágni szó nagyon hasonló hangzású. Egy másik forrás szerint pedig neked is olyan "szép" mosolyt vágna.
2012. jan. 17. 15:24
19/28 anonim válasza:
# 17
közben azt visítja röhögve, hogy "Why so serious?"
20/28 anonim válasza:
es ha elkezdek az idojarasrol csevegni..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!