Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » EVP-t vehettem fel?

EVP-t vehettem fel?

Figyelt kérdés

Már feltettem egyszer ezt, de nem kaptam rá sok választ. Viszont a mai napig foglalkoztat.

A hangfalam fura hangokat ad ki, gondolkodtam hogy valami jelet befog vagy akármi,de ott nem ismétlődnek hangok sokszor. Fogalmam sincs hogy mi lehet ez,de nem normális. Magától nem csinálhatna szerintem ilyet a hangfal. Megkértek előző kérdésemnél hogy tegyem fel netre,itt meg tudjátok hallani és véleményt mondani hogy mi lehet ez:

http://www.youtube.com/watch?v=63giIcTI3oM

Volt még 1 amit nem értettem. 0:50-től indult a hang,(addig csak be kapcsoltam a gépet) némaságvolt. feltettem a netre ugye, hónapokig így volt, ma viszont meg halgattam és 0:10 től indultak a hangok.. ere nem találtam magyarázatot.

2011. dec. 28. 16:27
1 2
 11/14 anonim válasza:

Anno mikor mi Ouija tábláztunk, akkor fél év után elkezdtünk mi is hangszórót bevinni a dologba. (Volt 2 személy akikkel beszélgettünk, nagyon sok tapasztalatot szereztünk, és úgy tűnik nem csak beképzeltük.)

Hasonló hangokat tudtunk felvenni. Egy mélyebbet, és egy magasabbat. Valószínűleg ők egymással beszélgettek.

Próbáltam lelassítani. A hanganyagnak nagyjából 5% volt hasznos, és ebből tudtam leszűrni egy "Mars innen!" mondatot. Elég rendesen beparáztam. :-) Azóta inkább nem foglalkozok vele.

Szóval a lényeg, hogy egyáltalán nem kizárt, hogy ez EVP.

2012. jan. 14. 17:09
 12/14 A kérdező kommentje:

Ijj, az se lehetett semmi:|:/

Nem tudoom..:S

2012. jan. 15. 16:28
 13/14 anonim ***** válasza:
72%
Ennek nagyon rádió interferencia szaga van, de lehet hogy más a magyarázat. EVP-t már én is tapasztaltam, félelmetes volt.
2012. jan. 15. 17:48
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom.. lehetséges, azért tettem ki kérdésnek hátha tudtok segíteni..:)
2012. jan. 16. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!