Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » EVP-t vehettem fel?

EVP-t vehettem fel?

Figyelt kérdés

Már feltettem egyszer ezt, de nem kaptam rá sok választ. Viszont a mai napig foglalkoztat.

A hangfalam fura hangokat ad ki, gondolkodtam hogy valami jelet befog vagy akármi,de ott nem ismétlődnek hangok sokszor. Fogalmam sincs hogy mi lehet ez,de nem normális. Magától nem csinálhatna szerintem ilyet a hangfal. Megkértek előző kérdésemnél hogy tegyem fel netre,itt meg tudjátok hallani és véleményt mondani hogy mi lehet ez:

http://www.youtube.com/watch?v=63giIcTI3oM

Volt még 1 amit nem értettem. 0:50-től indult a hang,(addig csak be kapcsoltam a gépet) némaságvolt. feltettem a netre ugye, hónapokig így volt, ma viszont meg halgattam és 0:10 től indultak a hangok.. ere nem találtam magyarázatot.

2011. dec. 28. 16:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Igen, EVP-t vehettél fel.
2011. dec. 28. 16:29
 2/14 A kérdező kommentje:
nem tudod hogy hogyan tudnám úgy állítani a hangsávokat vagy lassítani stb.. hogy értsem hogy mint akar üzenni?
2011. dec. 28. 16:35
 3/14 Tom Benko ***** válasza:
Nem, csak tévé vagy rádióadást... Jól elhelyezett hangfalakkal kiválóan működik, nekem a szomszéd szlovák rádió szokott belebregyogni néha.
2011. dec. 28. 16:48
 4/14 A kérdező kommentje:

Én is gondoltam erre vagy hogy taxit fogja vagy valami, de itt sok rész többször ismétlődik ugyan úgy. Gondoltam arra is e mait hogy esetleg mikrofonon felett véve valami és azt hallom, de néha újabb és újabb hangokat hallani amiket addig nem, szóval ezt is kizártam..

+ előző szobámba tv se volt mert nem szoktam tv-zni. és ez az egész egyik napról a másikra kezdődött.

2011. dec. 28. 16:57
 5/14 anonim válasza:

Hát.. Ha igaz, hogy eddig 0:50-től indultak a hangok most viszont 0:10-től, akkor nem igazán tudom mi van.

Ilyen esetben vagy a youtube hibája, vagy (ráadásul, ha a saját gépeden is ez a helyzet, akkor) EVP-t vettél fel.

Utóbbi állításom csak akkor biztos, ha a géped hangszóróját sem cserélted le.

2011. dec. 30. 16:53
 6/14 Tom Benko ***** válasza:
Nem kell ahhoz ott lennie a tévének... Máshol már írtam: nekem a szlovákok egyik adója (tán a regina) jön be a hangfalakon. Ha tanultál egy kis fizikát, akkor nem állsz meglepődve ilyenek előtt.
2011. dec. 31. 02:35
 7/14 A kérdező kommentje:

Nem cseréltem le a hangfalt.

Hát, lehetséges. Csak nem értem.. nem volt ilyen soha, 1x csak elkezdte.:/

2011. dec. 31. 13:48
 8/14 anonim ***** válasza:

szerintem a reptoidok neked üzenni :))

na jó viccet férretéve,érdekes de olyan mintha valami rádióhangok lennének,ez inkább recseg

2012. jan. 6. 17:33
 9/14 anonim ***** válasza:
akarnak*
2012. jan. 6. 17:33
 10/14 anonim ***** válasza:
Nekem 0:50-től indul.
2012. jan. 8. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!