Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hisztek a varázslatban?...

Hisztek a varázslatban? NORMÁLIS VÁLASZOKAT KÉREK!

Figyelt kérdés
Csak arra lennék, kíváncsi, hogy hisztek-e a varázslatos dolgokban. Kérlek kort is írjatok!
2011. dec. 24. 15:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
28%
Normális válasz
2011. dec. 24. 21:54
 12/20 anonim válasza:
79%

Nem, bár ha nagyon szeretnél varázslatos dolgokat látni akkor elég begombázni...

Én a tudomány embere vagyok, ha valami furcsa, vagyis varázslatos, akkor biztos van rá magyarázat, még akkor is ha nem tudjuk mi az, csak még nem jöttek rá az emberek, hogy miként lehetséges. 19F.

2011. dec. 25. 00:48
 13/20 anonim válasza:
62%
Én nem tudom hiszek is meg nem is.
2011. dec. 25. 11:47
 14/20 Zenon ***** válasza:
2011. dec. 25. 16:30
 15/20 A Csöbárd ***** válasza:
Normális választ kérni sértés! Ezért nem osztom meg veled bölcsességeimet. A varázslat az nem a normális embereknek való, a normális emberek inkább kábítószerekkel élnek. A helyedben nem lennék büszke a normalitásra. Persze normális emberekre is szükség van, de inkább ne őket zaklasd az efféle kérdésekkel. Tessék hinni a varázslatban!
2011. dec. 31. 00:35
 16/20 anonim válasza:
Ez nem a diliház! -.-
2012. jan. 5. 21:14
 17/20 anonim ***** válasza:

Nem hiszek a varázslásban.

A fantáziámban viszont aktívan él a manaháló, meg minden jóság. Írok is, szerepjátékos is vagyok, szóval a képzeletemben van benne.

21F

2012. jan. 6. 11:27
 18/20 anonim válasza:
Én hiszek és a szememmel láttam. A nagyapám a templomból hazafelé jövet megtámadták a boszorkányok és én láttam.De a nagyapámnak szerencséje volt és a boszorkányokat felkente a falra.
2012. jan. 6. 15:02
 19/20 HUNgaroczel válasza:

Én hiszek :D

Minden este előjön Dumbledore az ágyam alól, és kardozni szoktunk a hosszú pálcájával! Bár amikor a szomszéd kutyának két fejet varázsolt, az kicsit morbid volt , de egy hentes bárdal megoldottuk;)

85/Tom D.

2012. jan. 12. 18:38
 20/20 Trollocska07 ***** válasza:

OFF: tizenhetedik, légyszíves, leírod melyik szerepjátékot használod? XD Én a lanawin-t, és én is írok.. csak sose tudom befejezni, maximum novella hosszúságig jutok.

On: A válaszom egészen egyszerű és véleményem szerint normális:

NEM. Indokolhatnám is, de ez az egy szó épp eleget mond helyettem is.

2012. okt. 1. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!