Hisztek a varázslatban? NORMÁLIS VÁLASZOKAT KÉREK!
Nem, bár ha nagyon szeretnél varázslatos dolgokat látni akkor elég begombázni...
Én a tudomány embere vagyok, ha valami furcsa, vagyis varázslatos, akkor biztos van rá magyarázat, még akkor is ha nem tudjuk mi az, csak még nem jöttek rá az emberek, hogy miként lehetséges. 19F.
Nem hiszek a varázslásban.
A fantáziámban viszont aktívan él a manaháló, meg minden jóság. Írok is, szerepjátékos is vagyok, szóval a képzeletemben van benne.
21F
Én hiszek :D
Minden este előjön Dumbledore az ágyam alól, és kardozni szoktunk a hosszú pálcájával! Bár amikor a szomszéd kutyának két fejet varázsolt, az kicsit morbid volt , de egy hentes bárdal megoldottuk;)
85/Tom D.
OFF: tizenhetedik, légyszíves, leírod melyik szerepjátékot használod? XD Én a lanawin-t, és én is írok.. csak sose tudom befejezni, maximum novella hosszúságig jutok.
On: A válaszom egészen egyszerű és véleményem szerint normális:
NEM. Indokolhatnám is, de ez az egy szó épp eleget mond helyettem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!