Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miert pont en? Pszichologushoz...

Miert pont en? Pszichologushoz fordulhatok, vagy dili hazban kotnek ki?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy mennyire pontos a kategorizalasa a kerdesemnek, erdeklodesemnek de nem is nagyon szeretnek belebonyolodni. Elegge almodozo tipus vagyok, sokszor gondolok furcsa, alltalam kitalalt emberekre akik idealisak lennek kapcsolattarskent, vagy baratkent. a multheten pl. egy piros kabatos nore gondoltam, hosszu gondor hajjal. es konkretan megvolt az elkepzelesem, hazafele a buszon pedig pont ot lattam. nem ismerem, eletemben nem lattam meg. de ponttol pontig megegyezett az elkepzelesemmel..tobb ehhez hasonlo eset is tortent mar velem Roviden arrol lenne szo, hogy szerintetek az emberi bekepzeltseg(bedumalom magamnak hogy kulonleges vagyok) vagy lehet hogy tenyleg van bennem valami pluszba? 16 F ( u.i. nem vagyok magamba torzult ember vagy ilyesmi, abszolut megvagyok elegedve mindenemmel es mindennel ami korulvesz, csak jobb szeretnem tudni hogy mihhez is kezdjek )
2011. dec. 15. 22:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy bolond. Ez egy alapvető emberi tulajdonság. Amikor voltam agykontroll tanfolyamon, mesélte az előadó, hogy valaki így jött össze a későbbi feleségével. Elképzelte, hogy milyen lenne az ideális pár, és a hölgy Hollandiából jött ide Magyarországra, hogy valami zongora előadást tartson. Persze mondanom sem kell, hogy az úriember ugyanígy meghökkent, de aztán belecsapott a lecsóba és minden frankón sült el.

Egyébként akik már fentebb is említették; az is lehet hogy már párszor láttad akár a szemed sarkából, aztán az agyad ugyanúgy feldolgozta, te meg életkorodnak megfelelő fantáziával továbbszőtted :) Szép dolog az ilyen.

2011. dec. 23. 01:49
 12/13 Ikonitas válasza:

Az élet egy virtualis világ a legtöbb ember ezt mondja.

Ki tudja lehet hogy csak pár ember igazi az összes többi csak valami program amelyet frissítnek(növekedés) avagy törölnek(halál).

Ez a válasz a kérdésedre.

Ha nem értetted meg írj privátot.

2011. dec. 26. 11:12
 13/13 anonim válasza:
miert nem vonzod be nekem az otoslottot?
2012. jan. 4. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!