Zombie apokalipszisben emberek vagy zombik nyernének? De ha speciális zombik is lennének? Sok véleményt!
Értem én hogy emberiség meg tudná magukat védeni a lassú nyomi zombiktól..De ha ilyen "gondolkodni tudó" brutál dög is lenne egy pár?pl..
Pl Tokióban kiderülne hogy föld alatt van egy létesítmény és valahogy kiszabadulnak és a belvárosba megjelenik pár sima zombi,és 2-3 ilyen dög,akkor városnak már annyi..De ezek után egy ekkora nagyságú várossal megtudnánk védeni a földet? Igen túl sok resident evil..:)
én már nagyon várom a zombikat mert akkor korlátlanul hozzáférhetünk mindenhez képzeljétek csak el ingyen iphone egy életre elegendő gumicukor,chips,videójáték,fegyver,autó,a legnagyobb villa
persze ha nem válok az első nap zombivá mert akkor tudnak meglepni
de utána már számítok a zombikra és simán kinyírom őket persze csak akkor ha eltudok jutni a pincébe ahol persze van balta,láncfűrész,meg légpuska
persze azért a szeretteimre rákukkantanék hogy túlélték-e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!