Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Létezik olyan játék ahol...

Létezik olyan játék ahol apokalipszisben kell részt venni?

Figyelt kérdés
gondolok itt pl eggy zombie apokaliptikus játékra (nem left 4 dead)ahol eggy nagy városban kell császkálni és írtani a zombikat)vagy hasonló dolgok
2011. ápr. 21. 21:34
 1/5 anonim ***** válasza:
crysis 2, zombik helyett idegeneket, meg ellenséges katonákat kell ölni, eléggé apokaliptikus a környezet szerintem
2011. ápr. 21. 21:42
 2/5 A kérdező kommentje:
ismerem de nem ilyesmire gondoltam
2011. ápr. 21. 22:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Dead Rising 1-2: mind a két részben egy baromi nagy bevásárlóközpontban kell hentelned a zombikat.

Resident Evil sorozat: zombihentelés Racoon cityben. Az első pár rész túlélőhorror kaland elemekkel, a 4-5. rész már inkább akció-lövölde

Fallout 3: FPS játék a jövőben egy atomháború után mindenféle mutánssal meg ghoullal, küldetéseket csinálni, amolyan RPG beütéssel.

Fallen Earth: egy MMORPG, hasonló, mint a Fallout, jövőben elsivatagosodott atomháború súlytotta világban kell fennmaradni. Jó az alapsztori, kellemes küldik, de az első 30 nap után fizetős.

Red Dead Redemption Undead Nightmare: spagetti-western és zombitámadások keveredése, asszem csak xbox360-ra jelent meg.

Silent Hill sorozat: nagy kedvencem, igazi horror game egy kisvárosban, különféle karakterekkel kell játszani, akik mindenféle bizarr történésekkel és lényekkel harcolnak.

Nagyjából ennyi. De a zombis témát még sorolhatnám, nagyon sok videogame meritett ihletet ebből.

2011. ápr. 22. 17:56
 4/5 ediZeJ ***** válasza:
Darksiders ^^ebben a gameben csak enyhén van balance eltolódás :D
2011. ápr. 22. 22:38
 5/5 KillerHUN válasza:
Last of US azt hiszem ez pc re nem jött ki vagy I am alive ebben sem vagyok biztos és nem is zombis de tök jó , hogy egy apokalipszis utáni hangulatban csöpensz ahol nem tudok ki a barát vagy ellenség. Sztem csekkolj rá mind2-re
2014. ápr. 30. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!