Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Zombie apokalipszisben emberek...

Zombie apokalipszisben emberek vagy zombik nyernének? De ha speciális zombik is lennének? Sok véleményt!

Figyelt kérdés

Értem én hogy emberiség meg tudná magukat védeni a lassú nyomi zombiktól..De ha ilyen "gondolkodni tudó" brutál dög is lenne egy pár?pl..

[link]

[link]

Pl Tokióban kiderülne hogy föld alatt van egy létesítmény és valahogy kiszabadulnak és a belvárosba megjelenik pár sima zombi,és 2-3 ilyen dög,akkor városnak már annyi..De ezek után egy ekkora nagyságú várossal megtudnánk védeni a földet? Igen túl sok resident evil..:)

2011. dec. 13. 22:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha itt jönnének a zombik elősször az új faj miatt a természet rendje felborulna. Valószínüleg egy vírus fog állni a hátérben ami hétköznapi tünetekkel fog feltűnni aztán kinyír és utánna átveszi feleltted az irányítást.De a vírusnak egy olyan gazda testet kell találnia ahol mutálódni tud és írányítani azt.Ők lesznek a mutáns zombik és nem el képzelhetetlen hogy valamennyi emberérzésük marad vagy tudatosan fognak cselelkedni.A vírus tulajdonsága közt ott van a fajtájával való komunikáió és butább fajtáji vezetése.Több ilyen vezér vírus lesz ami máskép fog hatni a gazda szervezetre.Az emberiség mai formája megfog szűnni.Több atom és hidrogén bombát fognak bevetni de csak ront a helyzeten.Beköszönt a nukleáris tél.Egy túlélő számára kilátástalanná válik a helyzet.Egyes személyekben a vírus ellen anyagot fog termelni ami őt bár felruházza annak tulajdonságaival de nem fogja irányítani.Egy két év múlva az emberiség háromnegyede valamilyen vírus csoportba fog tartozni.De lesznek túlélő csoportok akik maguknak megtudják termelni az élelmet ők lesznek az új Humanokolónia akkor lesznek a Nomádkolónok akik jó harcosok és mindig mozgásban vannak.Ezek a kolóniák néha egymással szembe kerülnek és nem elképzelhető köztük a háború.A zombik az idő múlásával legyengülnek és nem válnak fertőző képessé de hordákban továbbá is veszélyesek lesznek.Ha egy irányító virust elpusztítunk azzal több ezer zombit teszünk ártalmatlanná.De ehez a kolóniáknak össze kell fogniuk és rájönni hogyan vihető ez végbe.Tíz év elteltével már nincs annyi zombi és egyre több az ember.A tudósok felfedezik a nemes antivírust ami képes egy fertőzött embert meggyógyítani.Ezekt növények géneiből fogják előállítani.Ha egy zombit elfogunk és beoltunk ezzel a vírussal és szabadon engedjük és mikor a vírus komunikációba lép vele akkor ez az antivírus megfertőzi őt.De addig nem hat ameddig a fővírushoz elnem jutt.Akiknek a szervezetében megtalálható ez a vírus az védetté válik és a zombik nem érzékelik.Még 5 évnek kell eltelnie a teljes felépülésig.Az emberiség száma drasztikusan lecsökken 500 millió főre.A több éves túlélésért való háború és gén inekciók az embereket teljesen megváltoztatták.Ez egy új faj ami új latin névvel lesz ellátva.A jövőben ezt a korszakot a "Nagy Tisztulás"-nak fogják nevezni.Az emberiség minden tagja Megahumanoid génekkel fog rendelkezni.
2011. dec. 15. 18:38
 12/21 anonim ***** válasza:

Éljen, éljen, alig várom. (Alig. Ez a helyes kifejezés.)

:D (Az egész.)

2011. dec. 17. 01:10
 13/21 anonim ***** válasza:
para lenne , ha a 68%-osnak igaza lenne ... amúgy , könyvet kéne írnod
2011. dec. 17. 21:41
 14/21 anonim ***** válasza:
Köszönöm,nem nagyon nézek ilyen filmeket, jó párat láttam márde én így képzelem el ha kitörne egy zombi apokalipszis.
2011. dec. 18. 09:15
 15/21 A kérdező kommentje:
Nekem is tetszik az elképzelésed!:D
2011. dec. 18. 20:46
 16/21 anonim ***** válasza:
Kérdező remélem ez a kis elképzelés kielégítette az elképzeléseidet.Szerintem te csak azt vártad,hogy valaki a te gondlataidat és a sajátját megfogalmazza és leírja.Köszönöm azokat a kommenteket amiben tetszéseteket fejezitek ki.
2011. dec. 19. 16:14
 17/21 anonim ***** válasza:
Amúgy a 79-esnek még annyit hogy már elkezdtem írni és az egyik osztálytársammal is kitaláltunnk egyet majd ha kell átküldöm.
2011. dec. 19. 16:16
 18/21 McKacsa03 válasza:
A 68%-nak üzenem jó a történet és tényleg könyvet kellene írnod!Akinek tetszett az nyomja meg a hasznos válasz gombot!
2011. dec. 20. 15:31
 19/21 anonim válasza:
Én már felkészültem előre szóval max a tökömet vakargatnám és sport lövészkednék XD
2012. jan. 2. 21:15
 20/21 anonim válasza:

[link]

Segítség! Jönnek xD

Amúgy a kérdésre válaszolva szerintem a zombik, de remélem az emberek :D Az előző linket meg csak azért mert "akár" ide tartozhat :D

2012. jan. 12. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!