Magyarországon vannak vérfarkasok?
# 21
nem a cigányokról van szó:D
Helló!
Én vérfarkas vagyok, de ne úgy képzelj el minket, mint az Alkonyatban.
Bármikor felvehetjük a vérfarkas alakunkat, de inkább nem használjuk a városba, nem szeretnék le bukni. Ugyan úgy élünk mint az átlag ember.
Minden teliholdkor összegyűlünk és vonyítunk. xD
Ki jön vonyítani legközelebb teliholdkor? xD
én is vérfarkas vagyok. Korábban az Urugvay-i vérfarkasok vezére voltam, de egy összeesküvés áldozata lettem, elkergettek hazámból, és a bal karomat le is harapta egy másik vérfarkas. Ide jöttem menedékért. Ahogy az előttem szóló is mondta, nagyon sokan vagyunk itt magyarországon, de mind békében, emberként próbálunk meg élni. A teliholdi szertartásaink pedig a többszáz éves itteni rituális program szerint zajlik, amit kívülálló nem tekinthet meg.
Egyébként alkalmi konfliktusok miatt, és a szerb vérfarkasok néhai támadásai miatt, sokunknak vannak végtagcsorbulásaing. Ha tehát látsz az utcán egy kéz, vagy láb nélküli embert, 80% hogy ő is vérfarkas.
2011-12-09 13:33:
már vannak,kezdik őket betelepíteni
amúgy meg ha Taylor Lautner fan vagy,akkor szivi, ábrándozz csak tovább a kockáiról,ne hülyítsd a köznépet baromságokkal mert a végén mész te is FuckYeahre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!