Magyarországon vannak vérfarkasok?
Figyelt kérdés
Úgy szeretném ha beszélhetnék egyel, de nem sikerült idáig találnom :S.2011. dec. 9. 00:01
1/36 anonim válasza:
Vérfarkasok nem léteznek. Nézz/olvass inkább Micimackót, az kevésbé kergeti a fantáziád.
2/36 anonim válasza:
Anyukád meddig engedte, hogy fennmaradj?
3/36 anonim válasza:
vannak vér farkasok. Keress a telefonkönyvben. Lehet csak veér farkast találsz, de az már majdnem ugyanaz.
5/36 anonim válasza:
vannak. sőt vérszívók is. ott ülnek a parlamentben.
6/36 anonim válasza:
Én minden hónapba 5 napra azzá válok. Jelenleg most is vérfarkas vagyok.
7/36 anonim válasza:
én vérfarkas vagyok.
ne akarj velünk keveredni, ez egy szörnyű átok. a farkas bolhás és megeszi a saját kakiját...még a fogmosás sem veszi el az ízét
8/36 anonim válasza:
Vérfarkasok nem léteznek. Farkasemberek vannak. A vérfarkas az angol werewolf-szó hibás, félfonetikus magyar fordítása, ami szánalmas és egyben nevetséges is.
Amúgy farkasemberek sem léteznek, ezek mitikus lények, amik csak a különféle történetekben, na meg a hollywoodi filmekben szerepelnek.
9/36 Napkiraly válasza:
Nekem volt, de összeszrta a kertet, beadtam egy menhelyre, de átharapta az egyik gondozó torkát, ezért elaltatták szegényt
10/36 anonim válasza:
Már vártam, hogy valaki elsüti a "vér megy a farkamba" örökzöld poént. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!