Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi van a kislányommal? (többi...

Mi van a kislányommal? (többi lent) Fontos!

Figyelt kérdés

Előre leszögezem a kérdés nem kamu! Igaz amit leírok most itt!

Pár hete költöztünk ki a városból a családommal egy kis faluba a határnál. Gyönyörű 2 szintes ház nagyon olcsó volt, azt hittem van valami buktatója hogy miért ilyen olcsó utannéztem és semmi gond nem volt a házzal, így ugye nem rég beköltöztünk. Ide jár az 5 éves kislányunk az oviba még régen pesten rengetek barátnője volt itt nem kommunikál senkivel bár ez lehet érthető hiszen uj közeg stb... de ő azt mondja hogy azért nem mert unalmasak akik itt vannak az ovib otthon várják őt a "barátai" . Itt nem tudom kire érti hiszen a közelbe egy gyerek sincs akivel játszana ő. Mintha ilyen képzeletbeli barátok lennének neki de ez pesten még nem fordult elő vele ezért is furcsálottam a feleségem sem érti mikor otthon a gyerek beszél ugymond a semmibe... megkérdeztem tőle hogy kihez beszélsz és ő azt felelte " a barátaimnak" nagyon félelmetes... De még most jön a még érdekesebb része. Egyik este már lefeküdni készültünk és elkezdett sikítozni hogy apu gyere gyere, egyből futottam bementem a szobába de senki nem volt benn megkérdeztem fannitól (így hívják) mi a baj? erre ő - Küldd ki azt a szemüveges bácsit a szobámból .

Nah és ekkor a földbegyökerezett a lábam ... körülnéztem senki nem volt ott megvártam míg elalszik a kislány! Másnap este szintúgy ugyanez volt... Még volt pár hasonló ilyen eset pl hogy kinn játszott hátul a kertbe fanni kimentem hozzá és ő sírt azt mondta hogy valami kisfiú elvitte a labdáját... De erre fele amerre lakunk ház alig van meg öregek laknak bár lehet az unokájuk vagy valami...

Én is észleltem hasonló dolgokat és a feleségem is mintha éjjelente valaki motoszkálna lentn de már többször lementem és semmi. Egyik éjjel későn jöttem haza a munkából olyan 1 óra körül lehetett éjjel és fogatmostam még lefekvés előtt. Mosom a fogam és valaki vagy valami a fürdőszoba ajtaján kopogtat azt hittem a feleségem de nem kinyitottam és senki fanni és a feleségem is mélyen aludt .

Egyre jobban kezdek hinni ezekbe a szellemes dolgokba de nem tudom mit csináljak? Míg pesten laktunk a kislányunk is egy átlagos kis aranyos lány volt nem voltak ilyenek..

Mit tegyek ,kit hívjak ?

2011. dec. 7. 16:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Miért kell így megijedni? A gyerekek természetes módon látják a szellemvilágot, később pedig azért nem, mert beléjük nevelik hogy nem létezik.
2012. jan. 17. 09:38
 12/12 anonim ***** válasza:
Na szóval.Ez a negyedik hasonló kérdés amit megválaszolok és utánna a kérdező váratlanul eltűnik.Aki eddig írt mindig felnőtt és komoly a dolog.Aha...Kamerázd be a házat.No!No!Drága.Aha...Szoktam ilyen üzeneteket kapni.Ha nem hiszel benne ne írj ide kedves ilyen-olyan meg mert...Eddig mindegyiket lebuktattam.Miért érzem az megint az amerikai filinget a történetedben?Van egy kislányunk.5-6 éves.Lehet van egy nővére.Amíg itt laktunk sok barátnője volt, társaság centrikus meg ilyesmi.Nem tudom milyen okokból de költözünk.Kinéztem egy házat tök szép és olcsó.Utánna néztem a történetnek és semmi fura.Mosolygós smile.Amióta itt élünk a lányunk elég furcsa.Mi úgy teszünk mint ha ez természetes lenne.Aztán a lány összeveszik ezzel a lényel és úgy járunk mint a Paranormal Activity 3-ban.Javítsatok ki ha nem ez a tartalam a szövegnek.Most kapomgondolom a mentegetőző szöveget meg az ócsárlót.Na de mindegy.Kérdező!Kapsz tőlem egy esélyt,hogy bebizonyísd.Mivel azt írtad,hogy teljesen igaz akkor szerintem minden pénzt megér.Amiket tudok ezekről a lényekről akkor válik valós tudássá ha bebizonyosul a létezésük.Úgy hogy csinálj EVP-t,videót és képet.Erre a kijelentésemre 90% az esélye ,hogy ezt kapom hogy az drága meg ilyesmi...Nem érdekelnek a kifogások.Meg még lehet hogy azt mondjátok bizonyítékokat könnyen meglehet hamisítani meg ilyesmi.De a valódiakat nem!
2012. febr. 9. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!