A kislányommal nehezen értjük meg egymást, sokszor nem értem mit szeretne, a horoszkóp segít ebben?
nem érted mit akar az 1 hónapos kibabád és vajon a horoszkóp segíthetne e ??
sajnálom a gyereked már most..
óóóóóó, nem 1 hónapos! 14! hát még születési dátumát se tudom:
2010.01.05. 17.55
Szegény, sajnáld csak nyugodtan...
beszélgess vle, töltsetek együtt több időt, nézz utána azoknak a dolgoknak, amiket szeret, és pikkpakk érteni fogod.
Egyébként inkább pszichológiai könyveket olvass, hagy a horoszkópot.
Rosszul fogalmaztam.
Nem vagyunk egy hullámhosszon, más a ritmusunk én lassúbb nyugodtabb vagyok, ő hirtelen, haragos, nem elég kitartó, türelmetlen...
Segíteni szeretnék neki, ezért gondoltam hogy a horoszkópjából többet megtudok róla és ezáltal segíthetem a fejlődését, olyan játékokat játszunk, erősítem a pozitív dolgait, megtudhatom mi az erőssége stb
jéézusom még csak 14 hónapos -.-"
mi lesz majd ha kamasz lesz ?? pff -.-
Még 3 éve kaptunk ajándékba egy ilyen tanácsadó könyvet, ami nálunk nagyon hasznos volt. Most 6 éves a fiam és nagyon sokat segített a leírás.
Azt mondta a barátnőm hogy a vaterán vette anno.
Nevelési tanácsadó szülőknek! az elemzés címe és a fiam és a mi (apu, anyu) születési dátuma alapján készült. Megkérdeztem, de már nem emlékszik az eladó nevére.
Ami benne van a könyvben telefonszám már nem él, úgyhogy közelebbit nem tudok neked írni. A vaterán nem vagyok regisztrálva, de ott esetleg rá kereshetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!