A kislányommal nehezen értjük meg egymást, sokszor nem értem mit szeretne, a horoszkóp segít ebben?
Figyelt kérdés
2011.01.05-én 17.55-kor született. Én mérleg jegyében oroszlán aszcendenssel. Ez jelent valamit?2011. márc. 1. 20:05
11/12 anonim válasza:
Már bocsi,de egy 14 hónapos,alig egy éves babát hogy a fenébe akarsz te megérteni?! Senki nem tud egy egyévessel kommunikálni....Igen,hirtelen haragú,mert egy éves,csak ételt/italt,játékot,pelenkázást akar,te meg itt ülsz,és az aszcendenseteket bámulod,ahelyett,hogy vele törőnél.Egy egy éves gyereknél mi értelme aszcendenst bámulni?!
12/12 anonim válasza:
Utolsó válaszoló (senki sem ért meg egy 14hós gyereket)!
Elég marhaság amit írsz!
azért, mert nem tudnak beszélni, ugyan úgy éreznek, és gondolkodnak. Csak egy alacsonyabb szinten (vagy ők vannak magasabb szinten??ki tudja).
A kérdező nem rossz anya!!Hogy lehetne az?? hiszen ilyen elvont dolgokba is belegondol, csak, hogy minnél közelebb kerüljön a babájához...
Inkább az olyan nem való szülőnek, mint Te aki egy kisgyereket nem tart értelmesnek...hanem olyannak, akit nem értenek...hát ááá.
Kedves kérdező! Ha megteheted készíttess a babának személyre szóló horoszkópot. vagy van egy ilyesmi a femina.hu horoszkóp rovatában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!