Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan tudnák kapcsolatba...

Hogyan tudnák kapcsolatba lépni a védőangyalommal?

Figyelt kérdés
Az ezoteria magazinban olvastam róluk bővebben, és nagyon érdekel a téma. Ezen kívül valaki elmagyarázná h. mi az angyal meditáció??
2011. nov. 28. 15:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
most erre a kérdésre hogyabüdösistenbe lehet komolyan válaszolni? Hmm?
2011. dec. 1. 23:44
 12/19 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszerűen lehet rá válaszolni... Úgy, ahogy egy ilyen magazinokat olvasó embernek kell:

Igen kedves Katalin, örülünk megkeresésének és el kell mondjam, a legjobban választott. Az angyal meditáció egy többezer éves -atlantiszi idők óta létező- tudomány által is vizsgált témakör és csak a legszerencsésebbek és kivételes emberek foglalkozhatnak vele. Látom önben az elhivatottságot és a képességet, hogy megtanulja eme ősi és felsőbb tudás kihasználását, hogy profitálhasson belőle mind karrierben, mind magánéletben.

Szíves figyelmébe ajánlhatom az ANGYAL tanfolyamokat, melyeken megtalálhatja a magának legmegfelelőbb angyalokat és megtanítjuk kommunikálni velük.

Két kurzusos tanfolyamok keretében lehet elsajátítani a teljes angyaltudományt, alábbi linkekre kattintva részleteket is megtekintheti:

[link]

[link]

A tanfolyam ára 15-18000 ft/kurzus, valamint 2000forint/angyalklub találkozó. Szeretettel várjuk a többi hasonszőrű röhelyes idiótával együtt és ne hagyja ki hihetetlen ajánlatainkat kereskedésünkben. Angyal aura permetek érkeztek, melyekhez csak most jutányos áron juthat hozzá:

[link]

Vegye meg!

2011. dec. 2. 09:00
 13/19 Sasi18 válasza:
A védőangyaloknak semmi közük az ezotériához. Isten rendelt minden embernek egy-egy őrangyalt. A legegyszerűbb, ha közbenjárásért imádkozol hozzá.
2011. dec. 2. 22:29
 14/19 anonim ***** válasza:

A mai agynal-iparnak már semmi köze a keresztény valláshoz. Sajnos már nem templomba mennek az emberek lelki békéért és megnyugvásért, hanem agyvérzésig idióta elméleteket gyártó médiumok-tisztánlátók és egyéb kapcsolattartók előadásait-könyveit-műsorait-oldalait nézik-olvassák-hallgatják.

Így terjed el a mai angyalokról az atlantiszi eredet és egyéb értelmetlen katyvasz, megfűszerezve kristálytechnológiákkal és aurával (hívőként te is fogni fogod a fejed: [link] [link]

Ez a fajta védőangyallal kapcsolatteremtés és rendszerezés egyértelműen az aluliskolázott prolik szórakozása és áltudományoskodása, semmi köze a bárki által folytatható hétköznapi hithez (amitől valljuk meg egészségesebb). Magam nem vagyok vallásos, de tiszteletben tartom más vallását, viszont az ezoterikus katyvaszhívőket nagyon sajnálom.

2011. dec. 3. 11:08
 15/19 Sasi18 válasza:
Hát köszi, de sajna ismerem. Tudom mire gondolt a kérdező, csak direkt válaszoltam "keresztényül". Nekem is van ismerősöm, aki Istenben nem hisz, de az angyalokban (sőt a vámpírokban igen)...
2011. dec. 5. 00:43
 16/19 anonim ***** válasza:
Nekem még kedvencem a sátánista tinik, akik fröcsögve sátánoznak meg sötétség uráznak, de akkor lefagynak, ha a bibliai párhuzam előkerül.
2011. dec. 5. 09:29
 17/19 anonim válasza:

Olyan "speciális" irányított meditáció, ami során angyali felügyelettel olyan állapotba kerülsz, amiben majdnem a mi terünkben lévő angyali lényeket érzékelheted.

Ezt angyal kommunikációs tanártól megtanulhatod aki mutat olyan eszközöket, technikákat, amik alkalmazásakor az általad kívánt/választott angyallal beszélhetsz.

2011. dec. 6. 00:16
 18/19 anonim ***** válasza:

@Cacsi:

és csak fizetsz, fizetsz, fizetsz.

Elvégezheted te is a 4 napos tanfolyamot, "oklevelet" kapsz és innentől te leszel az, aki a többi baleknak megtalálja az angyalát. Az ilyen angyaltanfolyamtartók a társadalom leggerinctelenebb legalja, akik meg csillogó szemekkel mennek hozzájuk, hát azok sem a szellemi elithez tartoznak... Na és sikeres sem lehet...

2011. dec. 6. 08:57
 19/19 anonim ***** válasza:
Ez hihetetlen ---> hülye kérdésre hülye válaszokat várhatsz csak, többek között azt is hogy valaki elküld egy "tanfolyamra" ..hát ez zseniális. Én azt mondanám hogy a legközelebbi amihez juthatsz az kb 180-220mg LSD -től kezdődik, inkább arra költs mint az ezoteria magazinra ;) Továbbá még ott van az a lehetőség is hogy leiszod magad, de rettenetesen, és ugye a részegek megúsznak mindenféle balesetet--> provokálod a helyzetet, és mikor megment az angyalod gyorsan elkapod!
2012. jan. 19. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!