Ez valami lény lehetett vagy csak hallucinálok? :O
Figyelt kérdés
Jövök haza suliból.. felmentem a szobába kinézek az ablakon erre azt látom hogy valaki jön be a kapun. lefutottam megnézni hogy kiaz de senki nem volt itt. még az utcába sem.
utána leültem kajálni, és elfordultam az ablakfelé és ugyláttam h mintha valaki ott ment volna el ( az udvarunkba ) arcot nem láttam, olyan gyors volt minden. csak hallucináltam vagy mi?:O
2011. nov. 24. 13:39
11/15 anonim válasza:
meg sem vagyok lepve, hogy ilyenekkel foglalkoznak az rtl-en...
12/15 anonim válasza:
Én isz szokszor szoktam nészni az ertéel klubbot bár szavarosz az adó a barlangban...:(
Gollam
13/15 Ikonitas válasza:
Tudnak ezek bármit tenni ellenünk?
14/15 Antimod válasza:
Érdekes, hogy mindig mindenki megijed a furcsa jelenségektől, elszalad, elfordul. Valaha ártott az ilyesmi bárkinek is? Senki sem volt elég bátor, hogy odamenjen, és megnézze, mi az?
15/15 koni23 válasza:
velem is szokott ilyen lenni, sőt volt 1 időszakom amikor kb. 200-as érme nagyságú fekete foltokat láttam a szemem sarkából a földön haladni, de ez már jó ideje nincs. viszont az ablak előtt elhaladó fekete alak az néha előfordul. sztem ezzel sokan vagyunk így csak a mai rohanó világban nem figyelünk rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!