Te hiszel valamilyen természetfeletti lényben?
Én annyira örülnék, ha lehetne valamilyen varázserőm. *-*
14/L
(légyszi ne szidjatok.. )
Én a fizikában hiszek és a tudományokban.
Pont azért égették el a sok kiváló fizikust a középkorban, mert az emberek féltek attól, amit nem értettek.
Nem azért vezették le a sok törvényt, axiómát, hogy 300 évvel Newton halála után, az emberek még mindig szellemekben meg természetfeletti lényekben higyjenek!!!
kedves előző válaszoló (ma 14:58) Az lehet hogy nem azért vezették le de abba nem gondoltál bele, hogy lehet ezeket a "természetfeletti" (nem természet felettiek hanem abszolút természet részei) fogják 100 év mulva törvényekben lefektetni??? Néhány száz évvel ezelött kigondolta volna hogy létezik egyeltalán mikrohullám ???
Az eredeti kérdésre válaszolva: Persze :D
Nem létezik olyan varázserő amire te gondolsz [Igen gondolatolvaső vagyok -.- (XD)] EÍlöbb utobb kinövöd azt a faljta média szemszögű varázserőt, és ha komolyan érdekel megtalálod az utad...
Én hiszek természetfeletti lényekben. Szerintem nagyon sok van ilyen körülöttünk is, és a világmindenség más részeiben is. Vannak olyanok, akik értünk vannak, és vannak olyanok akik sajnos ellenünk.
A kérdés, hogy miért szeretnél varázserőt? Kalandvágyból? Hogy felfigyeljenek rád? Hogy segíts másokon? Hogy uralkodj másokon?
köszönöm a válaszokat. :)
utolsó: semmiképpen nem használnám rosszra ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!