Mit láttam vámpírt?
Figyelt kérdés
a szüleim éttermet vezetnek úgy hajnalban öntöttem egy kis tejet és elővettem egy kis sütit és ettem a lámpa pedig előttünk van egy alak árnyéka világitott be kinyitottam akkor azt mondta a vérem kel neki becsaptam az ajtót és rohantam az ágyba2011. nov. 18. 21:45
21/27 LittleCherryGirl válasza:
Nem nem vámpírt láttál,de helyesírási szótárat se...
22/27 anonim válasza:
Velem is megtörtént már hasoló csak én épp aludtam és a körmével kicsit belevágott a kezembe és elkezdte kiszívni a vérem.mondhatom eléggé fájt de nem akartam hogy rájöjjön, ugyanis nem gonoszok csupán szükségük van egy kis vérre
Amúgy akit láttál nem volt véletlenül lila bőrű??
24/27 Em0 Girl válasza:
nyugi... nekem se hinnének ha ilyesmit írnék. ti meg mind,nyugodjatok le mert talán igazat mond... szerintem,amíg nem vagy biztos benne hogy pár írás igaz,ne invitálj be senkit a házatokba.
25/27 anonim válasza:
És most az hogy jön ide, hogy a szüleid éttermet vezetnek??? -.-"
26/27 anonim válasza:
De am velem is történt ilyen hasonló eset.nyugi.vámpírok tényleg vannak
27/27 anonim válasza:
Nem azért én hiszek a vámpírokban meg minden másban de szerintem eznevetséges =)) nem áll oda egy vámpir óh hello kell a véred nöj fel kérlek =))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!