Mit láttam vámpírt?
Figyelt kérdés
a szüleim éttermet vezetnek úgy hajnalban öntöttem egy kis tejet és elővettem egy kis sütit és ettem a lámpa pedig előttünk van egy alak árnyéka világitott be kinyitottam akkor azt mondta a vérem kel neki becsaptam az ajtót és rohantam az ágyba2011. nov. 18. 21:45
11/27 anonim válasza:
Lehet egy haverod szivatott. Menjél,nézd csak meg a napiszaron,hogy visítottál.
12/27 anonim válasza:
Ha egy vámpír a véredet veszi azt akkor fogja mikor alszol, és még csak észre sem veszed :/. Kamuzni menj máshova.
13/27 A kérdező kommentje:
nem kamuzok
2011. nov. 19. 10:12
14/27 anonim válasza:
lehet hogy egy túlbuzgó vöröskeresztes volt:D
amúgy várom már a napot, amikor a szüleid végre eltiltanak a géptől
15/27 tyrion97 válasza:
szerintem egy éjjel visszajön érted és kiszívja a véred
16/27 anonim válasza:
ne nézz annyi tinivámpiros filmet, kis butus
17/27 A kérdező kommentje:
nem nézek ilyen filmet
2011. nov. 19. 17:38
18/27 anonim válasza:
Valami idióta ijesztgetni akart.
19/27 anonim válasza:
Fogyatékos vagy,minden órában felteszel egy kérdést? Amúgy már feltaláltak bizonyos "valamiket" amiket úgy csúfolnak hogy ÍRÁSJELEK!!!Használd őket.Kösz.
20/27 Napkiraly válasza:
Csak a vöröskereszttől jött, a vérellátónak gyűjtött, én szoktam adni nekik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!