Halhatatlan vagyok?
kár hogy nem te találtad ki, negyed órája olvastam ezt a viccet
Ne aggódj. A III. világháborút nem lesz ilyen könnyű túlélned. Ami amúgy hamarosan itt lesz. És mint mindig M.O itt is a rossz helyen fog állni. Szóval türelem. Nemsokára eljön a te időd is.
További szép napot.
Nem szeretem ezeket a "nagy-magyar" hungarista oldalakat, túl egyoldalúan állítják be a nézőpontokat.
Azért nem pont így működnek a dolgok!
És szerintem kicsit sem kapcsolódik ehhez a témához.
A politika kategóriában lenne ennek a posztnak a helye! :(
"tudunk vmit tenni a világ apokalipszis ellen?"
a kártevő bogarak,rágcsálók sem tudnak védekezni ellenünk.
Kb. ilyen különbség van a reptoidok és az emberiség közt is, szóval nekünk végünk lesz
ez az összes hamis világvége híresztelés, csak arra való, hogy az emberek ne készűljenek fel az igazi 2012-es Reptoid invázióra !
Ha elmarad egy hamis híreszteleés, akkor az emberek csak legyintenek majd 2012-ben, de nagyot fognak tévedni !
én is túléltem vagy 12-t :D asszem volt egy '99-ben, 2000-ben, 2001-ben, 2002-ben, 2003-ban, 2004-ben, 2005-ben, 2006-ban, 2007-ben, 2008-ban, 2009-ben és 2010-ben egy, amit átéltem. meg most októberben egy, 11/11/11 is az volt, és sztem szeptember 11-e, 9/11 tizedik évfordulója is az volt. meg jövőre lesz négy (úgy kb), és persze ne feledkezzünk meg, hogy utána 13/13/13 (mielőtt rákérdeznél: igen, tudom! de hadd röhögjek a reakciókon!), meg 2018-ra is megjósolják, mert húsvét április elsejére fog esni.
na bumm...
ui.: és chuck norris vajon hányat élt át a maga 70 évével?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!