Ani87 kérdése:
Oda vissza halhatatlan ajándék mindig vagy mi ez?
Figyelt kérdés
strandon összeszedtem valamit, gombának itéltem meg, viszketet,és fehér-vajszinű kis,közepes foltok a szeméremajkaknál, nem a hüvelyben,naná hogy a párom is elkapta neki pöttyös lett,szupergombaölő krém+tabletta nuniba, kezelés 2 hét,elmult mindkettőnknek,sexeltünk és nekem ujra kijött de neki nincstünete,megyek orvoshoz mindenképp de érdekel hátha tapasztalatból tud valakihozzászólni,fontos,köszi2011. szept. 20. 11:43
1/5 anonim válasza:
Ha még nem voltál orvosnál, honnan tudod, hogy hüvelygombád volt? Mindketten menjetek el, és azt használjátok amit az orvos ír.
2/5 anonim válasza:
Kérdezd meg az orvost, de szerintem újra kell a párodnak is szedni. Nyilván, mert ha ő meggyógyult, tőled újra kapta. Illetve a férfiaknál tünetmentesen vannak ezek a dolgok. Bízd a dokira! Rá kell kérdezni.
3/5 A kérdező kommentje:
onnan gondolom hogy gomba,hogy a gombairtó cucctól elmult, tabletta hüvelybe3+krém
2011. szept. 20. 12:04
4/5 anonim válasza:
Na az a baj, az ilyen otthoni kísérletezgetéssel, hogy látszólag ugyan elmulasztja a tüneteket, de úgyis kiújul, addig viszont okozhat fals diagnózist, vagy esetleg a későbbi kezelést is kb hatástalaníthatja.
Nem kizárt, hogy tényleg gombád volt, de abból is van kismillió fajta, egy részére abszolút nem jó a vénynélkül kapható vacak, egy részére jó, de nem elég erős, és csak annyit érsz el, hogy lórúgás gyógyszer kell mostmár, hogy használjon.
Legközelebb inkább előbb menj el orvoshoz. Na meg amíg nem tuti minden, addig szex maximum gumival és óvatosan.
Amúgy férfiaknál általában nincs jele a gombának, szóval könnyen lehet, hogy nem is az.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek!
2011. szept. 22. 09:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!