Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Halhatatlan vagyok?

Halhatatlan vagyok?

Figyelt kérdés
Már vagy 25 világvégét túléltem és még mindig épp és egészséges vagyok.
2011. nov. 15. 23:09
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Örökké akarok élni! - eddig sikerült :)

Én is túléltem az összes világvégét.

2011. nov. 16. 08:27
 12/32 anonim ***** válasza:
9%
jövőre a reptoid támadást nem sokan élik majd túl
2011. nov. 16. 09:21
 13/32 zokniszörny válasza:
Akkor bizony lehet, hogy tényleg halhatatlan vagy! Olyan vagy, mint a hegylakó. De azért te ne vágd le mások fejét, mert az erejüket nem fogod megkapni! :D
2011. nov. 16. 09:30
 14/32 anonim ***** válasza:
53%

nna,János, akkor én is mondok egy vicceset, bruhahaha:

Igen, van benned egy halhatatlan elem, mint minden emberben, ettől vagyunk emberek. A vallások lényegében ezzel foglalkoznak: miként lehet ezt a halhatatlan lényegünket halandó mivoltunk során visszavinni a Halhatatlanhoz?

További jó egészséget kívánva, üdv.:-a.anna

2011. nov. 16. 09:44
 15/32 anonim ***** válasza:
Kedves 7.21. Elnézést, hogy visszakérdezek, de hogy lehet felkészülni a világvégére? Komolyan kérdezem, mert nem szeretném, ha készületlenül érne. A 2000. évi világvége előtt hiánycikk lett Amerika egyes városaiban a rizs, mert az ott élő kínaiak felvásárolták, hogy legyen tartalékuk a világvégére. Nekünk, magyaroknak -mivel a rizst, nem komáljuk- jó lesz a krumpli. (???) DDDD
2011. nov. 16. 10:07
 16/32 anonim ***** válasza:
9%
Na Szedresi Anna, te már megint itt boldogítod a népet a "bahái" marhaságaiddal? Bruhaha.
2011. nov. 16. 10:09
 17/32 anonim ***** válasza:

Kihagytátok az 1999-es világvége jóslást miszerint "6661"-et mutat ha meg van fordítva! :S

azzal riogatták abban az évben a jó népet hogy már csak egy év kellet a pokol eljöveteléig.

Szerintem mivel állandóan foglalkoztatja az embert a saját kipusztulása, no és persze amíg ebből pénzt lehet kipréselni, addig lesznek ilyen jóslatok.

2011. nov. 16. 10:12
 18/32 anonim ***** válasza:

16 - tévedsz, kár volt személyeskedni. Szomorú, hogy ennyit tudsz reagálni a válaszomra, és lepontozni.. pontozni, pontozni, pontozni, mint az őrült ki letépte láncát..

de amúgy bruhahaha

2011. nov. 16. 10:14
 19/32 anonim ***** válasza:
Annuskám, te egy ritka jó humorú kis nő lehetsz.
2011. nov. 16. 10:16
 20/32 anonim ***** válasza:
#19 te is 67% ! - az elismerés kölcsönös! bruha
2011. nov. 16. 10:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!