Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan küldjem el a szellemet?

Hogyan küldjem el a szellemet?

Figyelt kérdés
Szórakoztam a szellem idézzésel és most nem hagy békén... este olyan mintha szuszogna a fülembe, magától le húzódik a wc-m arra ébredek hogy a földön vagyok ilyesmik. idegileg már nem bírom. ha tudnátok segíteni kérlek könyörgöm
2011. nov. 12. 21:08
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:
Még valamit a sóról. A só megállítja őket de csak 1 ideig... de attól ugyan úgy elérnek hozzám... egyik ismerősöm mondta a szellemi fegyvereket...
2011. nov. 29. 18:16
 42/46 anonim ***** válasza:

"Szórakoztam a szellem idézzésel"

Na ez volt a baj. Szellemet lehet idézni rendesen is, pontosabban csak úgy szabad. Lehet tanulni, de a legjobb, ha ilyen "tehetséggel" született emberek végzik.

Nos, pogány módon, ima nélkül idézhetsz szellemet te is, de nagyon nem valószínű, hogy sikerülni fog. Ha mégis, akkor eltévedt lelkeket, vagy rosszindulatú lényeket tudsz idézni. Na ilyenkor előfordulhat, hogy szivatnak, amit meg is érdemelsz. :) Én is benyaltam már ezt jó pár éve és nem volt kellemes. Nos, ezek egy idő után elmennek maguktól, semmit nem kell csinálnod. Ha mégis maradnak, akkor "szakembert" kell hívni. Pl.: látót, spiritisztát, vagy a hitrendszerednek megfelelő papot.

Ha saját magad kívánod elűzni, megint megszívod.

2011. dec. 6. 12:27
 43/46 anonim ***** válasza:
a só ugyan miért állítaná meg a szellemeket?:D
2011. dec. 6. 12:29
 44/46 anonim ***** válasza:
Hogyvagy,kérdező??Minden rendben van veled???
2011. dec. 13. 14:06
 45/46 anonim válasza:
Ugyanúgy kell elküldeni, ahogy a telefonos emberkéket, akik biztosítást, nyaralást meg egyebeket ajánlgatnak.
2011. dec. 13. 17:37
 46/46 anonim válasza:
Mondd neki azt, hogy You hess hess!!! XD
2012. jan. 21. 20:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!