Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan küldjem el a szellemet?

Hogyan küldjem el a szellemet?

Figyelt kérdés
Szórakoztam a szellem idézzésel és most nem hagy békén... este olyan mintha szuszogna a fülembe, magától le húzódik a wc-m arra ébredek hogy a földön vagyok ilyesmik. idegileg már nem bírom. ha tudnátok segíteni kérlek könyörgöm
2011. nov. 12. 21:08
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
nem tudom hogy nálad hatásos lesz e de az egyik ismerősömnek is volt ilyen problémája és nála az a módszer vált be hogy mielőtt elalszol szórj sót az ajtó küszöbre mivel így kizárod a szellemet a házból.
2011. nov. 13. 10:14
 22/46 anonim válasza:
én bocsánatot kérnék tőle és megkérném hogy békében menjen el mert megbántad :)
2011. nov. 13. 11:31
 23/46 anonim ***** válasza:

off: Kérdező, ha te emeletes ágyon alszol és előfordulhatott, hogy leesel, azonnal költözz lenti ágyra, vagy padlóra terített matracra!

Nagyon megütheted magad, ez nem vicc!

2011. nov. 13. 17:36
 24/46 Tom Benko ***** válasza:
10:14-nek: Ne pazarold a sót.
2011. nov. 13. 19:48
 25/46 anonim ***** válasza:

Én is a SÓRA szavazok!..."Képzelt"betegségnek,"képzelt"ellenszere van!

Legalább próbáld ki!

2011. nov. 14. 00:01
 26/46 anonim ***** válasza:
44%

Szia,

Először is: ezek léteznek csak a sok tudatlan még nem találkozott hasonszőrű dolgokkal, de amint leesik egy könyv a bombabiztos polcról akkor majd összesz*rják magukat...

A Beelzebub-os papír akár démonra is utalhat, csak nem látod mert nem állsz azon a szellemi szinten hogy megláss egy asztrális lényt.(Nem bántásból mondtam,én se látom pedig 1 éve foglalkozom komolyan ezotériával,meditációval)

Ha szellem:A só nem segít, legalábbis nekem.Lisztet is mondják ,hogy éjszakára az küszöb elé kell rakni, hát kipróbáltam de biztosat nem mondok.Ez használt: kék gyertya fölé bükkfát tartasz, körbejárod a lakást(Ha családtagot zavar akkor olyankor csináld mikor egyedül vagy, ja és nem "grillezni" kell a fát hanem csak fölötte tartod)Ha nem segít akkor viszont tapasztalt médium kell:/...Privátban elküldhetnéd hogy kit,kivel,hogyan idéztél, hátha okosabbak leszünk:)

Fuxy

2011. nov. 14. 12:33
 27/46 anonim ***** válasza:
45%
örülünk, hogy haza értél az iskolából Fuxy és megmondtad a tutit. inkább tanulnál, mint hogy ilyen baromságokkal foglalkozol
2011. nov. 14. 12:38
 28/46 anonim válasza:
55%
Az első lépés, hogy ne ess pánikba! Szerezz be egy fekete gyertyát, és rajzolj egy csillagot a padlóra. A csillag köré kört, és helyezd középre a gyertyát. Mikor mind ez megvolt gyújtsd meg a gyertyát és ÜLJ RÁ! Most komolyan szedsz valamit? Ha igen akkor hagyd abba, ha meg nem a kkor sürgősen menj orvoshoz, vagy ha már iylen vagy akkor hívd fel a TV-s gyógyítókat! Az eszem megáll. Túl sok flmet nézel!
2011. nov. 14. 12:54
 29/46 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem az ezotéria részleg nem neked való, barátom. Az is egy nagy tévhit hogy ebédidő tájékán megjelennek a kis tökmagok.Előbb nézz magadba.

"Ne ítélkezz, hogy ne ítéltessenek."

2011. nov. 14. 12:58
 30/46 anonim válasza:
39%
amugy csak kérdem hogy mi a francnak lép be valaki az "ezotéria" részbe ha sz*rik az egészbe? ráadásul nem is foglalkozik ilyenekkel? igenis van ilyen, hányszor mondjam még el h attol h te még nem hallottál róla mig VAN ILYEN!
2011. nov. 14. 19:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!