Hogyan küldjem el a szellemet?
belzebub, mekkora fake:D
OMG, te mit szívtál, b*zze??? :D:D
Ha semmit, és tökéletesen beszámítható állapotban vagy, akkor javasolnám egy pszichiáter felkeresését..
A gonosz erők a félelemből táplálkoznak attól vállnak erősebbé. Továbbá a sötét is jó barátjuk.
Hidd el hogy le tudod győzni. Győzhetsz egy nyújtófával is akár ha hiszel benne. Akkor nincs több energiája és elmegy.
58 éves:
Nem akarok "szellemeskedni",de amikor megnyitottam az általad ajánlott web oldalt a képernyőm szine pirosra változott!?!-Ez nem vicc!!! Akkor hihettem volna hogy összefüggés van a szellemvilággal? Nem,...fogtam egy porszivót és KIŰZTEM a monitoromból a "szellemet".Azóta jó.Egyébként az ágyról leesés után a padlón ébredek...hát én már közben felébrednék !?Tudom te komolyan gondolod ezért próbálok viccet csinálni,hogy kicsit felviditsalak és ne vedd komolyan.Biztos van más magyarázat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!