Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan küldjem el a szellemet?

Hogyan küldjem el a szellemet?

Figyelt kérdés
Szórakoztam a szellem idézzésel és most nem hagy békén... este olyan mintha szuszogna a fülembe, magától le húzódik a wc-m arra ébredek hogy a földön vagyok ilyesmik. idegileg már nem bírom. ha tudnátok segíteni kérlek könyörgöm
2011. nov. 12. 21:08
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:
majd le írom neked ha vége ennek! addig nem akarok róla beszélni
2011. nov. 12. 21:46
 12/46 anonim ***** válasza:
60%

belzebub, mekkora fake:D

[link]

2011. nov. 12. 21:51
 13/46 anonim ***** válasza:
66%

OMG, te mit szívtál, b*zze??? :D:D

Ha semmit, és tökéletesen beszámítható állapotban vagy, akkor javasolnám egy pszichiáter felkeresését..

2011. nov. 12. 22:11
 14/46 anonim ***** válasza:
"Kérdező"!Megkaptam a pr.üzenetedet,köszi.Beleolvastam a témába,szerintem is ez csak a te képzeletedben jött létre,majd utánanézek még az önhipnózis fogalmának is hátha találok összefüggést.Nehezen lehet meggyőzni,58 éves vagyok.Szerintem a furcsa történéseknek biztos van logikus magyarázata,tudod "ami elromolhat az el is romlik".Kezdjél el nem hinni benne hiszen te termtetted, és csak nevessél az egész hülyeségen ,nézz a dolgok mögé hátha megtalálod a magyarázatot a furcsa történésekre!Sajnos én materialista beállitottságú vagyok,szerintem a fizikai létünk elmúlásával véget ér minden és csak a szeretteink emlékezetében élünk tovább!
2011. nov. 12. 22:21
 15/46 anonim ***** válasza:

A gonosz erők a félelemből táplálkoznak attól vállnak erősebbé. Továbbá a sötét is jó barátjuk.

Hidd el hogy le tudod győzni. Győzhetsz egy nyújtófával is akár ha hiszel benne. Akkor nincs több energiája és elmegy.

2011. nov. 12. 22:23
 16/46 A kérdező kommentje:
nem vagyok otthon nem bírok otthon lenni... nem tudom hogy te hogy éreznél ha 1 emeletes ágyon alszol és reggel padlón kelsz. Köszönöm a bíztató szavakat! Igyekszem
2011. nov. 12. 22:33
 17/46 anonim ***** válasza:
tudod kit hülyíts...
2011. nov. 12. 22:39
 18/46 Tom Benko ***** válasza:
Sehogy. Nincsenek szellemek.
2011. nov. 12. 23:26
 19/46 anonim ***** válasza:
83%

58 éves:

Nem akarok "szellemeskedni",de amikor megnyitottam az általad ajánlott web oldalt a képernyőm szine pirosra változott!?!-Ez nem vicc!!! Akkor hihettem volna hogy összefüggés van a szellemvilággal? Nem,...fogtam egy porszivót és KIŰZTEM a monitoromból a "szellemet".Azóta jó.Egyébként az ágyról leesés után a padlón ébredek...hát én már közben felébrednék !?Tudom te komolyan gondolod ezért próbálok viccet csinálni,hogy kicsit felviditsalak és ne vedd komolyan.Biztos van más magyarázat.

2011. nov. 12. 23:28
 20/46 anonim válasza:
92%
ekszööjájsz búúk :D
2011. nov. 12. 23:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!