Segítség, senkivel sem tudok beszélgetni arról, ami igazán leköt. (Fantasy, koboldok, szellemek, mindenféle természetfeletti dolog) Tanács? (Bunkó emberek kíméljenek) Am.12 vok, és koromhoz képest mindenki szerint koravén.
ma 22:26
Inkább téged kéne elverni, hogy egy 12 éves gyerekkel így beszélsz!
Te beszélsz, hogy milyen kis bunkó meg minden, miközben 1 csepp tapintat sincs benned.
velem is beszélgethetsz,én is odavagyok az ilyen fantasy dolgokért :)
mondjuk én az ilyen harry pottert,gyűrűk urát,meg ilyeneket utálom,én az ilyen fantasztikus-történelmi filmeket szeretem nagyon,a kedvencem a Halhatatlanok :))
de az ilyen ezos cuccok engem is érdekelnek :D
13l
"Cseréld ki a pelenkádat inkább magad alól kisgyerek, mielőtt egy meglett családos embernek bár mit is visszaírsz!!4 Az inteliganci szinted kellene növelni, és az illemszabályokról némi fogalmat ha magadba csepegtetnél nem ártana!!! Mondtam hogy el van varázsolva az agyad, mondjad anyádnak, hogy szakítson rá időt hogy elvigyen psychológushoz, mert agyilag szokni vagy!!! Nem vagy a vitapartnerem, akármilyen "kora vén" is vagy. Remélem megértettél???!!!!"
Azt akarta írni, hogy Inteligencia, Szokni.... Nem inkább zokni???
Neked kéne növelni az inteligencia szintedet...
Kedves kérdező, olyan családban nőttem fel, ahol mindenkinek köze van a természetfelettihez, tehát nekem esélyem sem volt ezt kinőni, persze nem is szeretném. Azonban nekem sem volt esélyem erről senkivel beszélni, családon belül a természetfelettivel kapcsolatosan más meglátásaink vannak. A legjobb barátnőmet érdekli a dolog, de nem olyan szinten, mint engem. Ha szeretnél beszélgetni, én szivesen válaszolok a kérdéseidre.
:)
"reven843! Neked sem ártan fejleszteni a egy szem agysejtedet,mert csak másolni tudsz, saját szöveged nincsen!!! egyívású vagy a kérdező szintjével! Nem kérek választ, mert felesleges!!!"
Te is okos vagy...
A "másolás" az idézet akart lenni.
"Neked sem ártan fejleszteni a egy szem..."
Na csak ebben a fél mondatban 2 helyesírási hibát.
Mi az, hogy nincs saját szövegem? Semmit nem másoltam, vagy loptam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!