Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek vannak vámpírok?...

Szerintetek vannak vámpírok? Én nagyon szeretnék az lenni.

Figyelt kérdés
2011. nov. 3. 15:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
34%
Te szerelmes Patison gyerekbe vagy vámpírnaplón nőttél fel? Amúgy nincsenek, mert ez Erdélyből ered amikor Drakula karóba húzatta a törököket, hogy megfélemlítse a törököt.
2011. nov. 3. 16:38
 12/24 anonim válasza:
45%
A vámpírok léteznek.. de nem úgy, mint a filmekben. Ez egy betegség. Vérhiány=sápatság stb..stb.. és egyszer volt egy hülye ember aki ilyen betegségben szenvedett és más vérét szívta kis szívó szállal, mert azt hitte így életben marad.. aztán ígyis úgyis meghalt..! Szóval ne akarj az lenni.
2011. nov. 3. 17:02
 13/24 x) ***** válasza:
100%

Még mielőtt felkeresnéd Patiszon Róbert vámpírkollégát, elmondom hogy az emberi vér elfogyasztása súlyos betegséget okoz a halandók számára. Amerikában jópáran élnek abból, hogy a vámpír fanatikusok vérét pénzért kiszívják. Ez egyébként pszichológiai problémákra is utal. Úgyhogy ha 2 éven belül meg szeretnél halni: hajrá, legyél csak vámpír.

Egy tanács: Inkább változtass az életeden és legyél máshogy különleges és egyéniség. Próbálj meg értelmes emberré válni, ne olyanná aki képzelt világban emberek vérét szívja :)

2011. nov. 3. 17:56
 14/24 BlackSword ***** válasza:
100%

Igen vannak... Egyszer már kifejtettem... És a belgyógyászaton praktizálnak, ahol minden nap vérvétellel indul... Tudom, hogy a harapás klasszikusabb, de az álcázás miatt jobb a tű...

üdvözlettel Dr.Akula belgyógyász...

2011. nov. 3. 21:19
 15/24 Reptoid UFO kutató ***** válasza:
40%
Van olyan sejtésem, hogy a vámpírok valójában Reptoidok vagy azoknak egy mutációja.
2011. nov. 3. 21:29
 16/24 anonim válasza:
78%
VANNAK!politikusok,denevérek,ügyvédek!!!!!!!!!!
2011. nov. 4. 09:10
 17/24 Pendragon válasza:
100%
Régebben én is szerettem volna az lenni, igaz akkor még a buffy és az angel volt a menő vámpírsorozat... de nem jött össze a dolog, így megmaradtam egyszerű földi halandónak :D
2011. nov. 4. 10:45
 18/24 User 4574 ***** válasza:
Ha a sok bugyuta, idióta agybarom filmből sem jött le, hogy vámpírnak lenni egy NAGYON szar dolog, akkor csakis 13 éves twilight-rajongó lehetsz. És sajnálunk.
2011. nov. 4. 17:27
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Valóban nagyon tréé dolog lehet vámpírnak lenni. Óvakodni kell a fénytől mert bántja a szemet, folyton piros az ember szeme a fény miatt meg a vér miatt amit megeszik és egész nappal csak aludni lehet, éjjel lehet csak netezni :D Valamint kell egy steril asztal is ahol elfogyasztja a behűtött áldozatot, ha másnap akar enni az ember.
2011. nov. 4. 17:30
 20/24 deadly108 ***** válasza:
2011. nov. 6. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!