Miért szoktak a vámpírok egyben gothok is lenni?
Nem értem a kérdést. :S
Vámpírok nincsenek, a gothok nem vámpírok, csak feketében járnak. Aki vért iszik pedig beteg, nem goth, és nem vámpír.
A vámpírok nem gothok.
A vámpírokat körül lengi misztikum, rejtély. Nagy elhagyatott, régi, sötét kastályokban élnek, sötét ruhákban járnak stb.
Illetve van a goth stílus, ami hasonló jellemzőkkel bír, mint amit fentebb leírtam, és amihez hozzátartoznak a vámpírok is. Itt olvasgass:
Jobban járnál ha inkább megtanulnál főzni.
A gondolkodás nem az erősséged szerintem.
Előbb válaszolj az én kérdésemre!
Mi a külöNbség közted és a helyesírás között?
Gondolkozz egy picit...
ohhh...de értetlen vagy, nem darkosítják, meg gothosítják el a vámpírokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
van a dark, goth irányzat, stílus, amihez a vámpírok is hozzá tartoznak, a részét képezika kultúrának. A vápirok mindig is sötétek, gonoszak, darkosak voltak...
Az, hogy a csomó kis rózsaszín plázaliba, most rákattant az újabban menő, szánalmas vápírfilmekre, és számukra feldolgozhatlan, hogy a gonosz vérszívó vápírok miért nem rószaszínben járnak... hát sorry.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!