Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért szoktak a vámpírok...

Miért szoktak a vámpírok egyben gothok is lenni?

Figyelt kérdés
Mindig nagyon helyes jópasit csinálnak belőlük, de hogyha századokkal ezelőttiek is, akkor ha nem is gothok, de gótikusan néznek ki (tudom, hogy van külömbség, de akkor is...). Miért van ez? Egy ideje észrevettem már, hogy nagyon sok esetben így van.
2010. júl. 23. 18:13
 1/9 anonim ***** válasza:
45%

Nem értem a kérdést. :S

Vámpírok nincsenek, a gothok nem vámpírok, csak feketében járnak. Aki vért iszik pedig beteg, nem goth, és nem vámpír.

2010. júl. 23. 18:27
 2/9 A kérdező kommentje:
Vámpíros filmek, könyvek szereplőire gondolok itt, nem az igaziakra :)
2010. júl. 23. 18:29
 3/9 anonim ***** válasza:

A vámpírok nem gothok.

A vámpírokat körül lengi misztikum, rejtély. Nagy elhagyatott, régi, sötét kastályokban élnek, sötét ruhákban járnak stb.

Illetve van a goth stílus, ami hasonló jellemzőkkel bír, mint amit fentebb leírtam, és amihez hozzátartoznak a vámpírok is. Itt olvasgass:

[link]

2010. júl. 23. 18:31
 4/9 anonim ***** válasza:
24%

Jobban járnál ha inkább megtanulnál főzni.

A gondolkodás nem az erősséged szerintem.

2010. júl. 23. 18:32
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem kértem, hogy kritizáljátok a tudásomat, csak arra lennék kíváncsi, hogy miért menő eldarkosítani a vámpírokat a filmekben.
2010. júl. 23. 18:41
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Előbb válaszolj az én kérdésemre!

Mi a külöNbség közted és a helyesírás között?

Gondolkozz egy picit...

2010. júl. 23. 18:41
 7/9 anonim ***** válasza:

ohhh...de értetlen vagy, nem darkosítják, meg gothosítják el a vámpírokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

van a dark, goth irányzat, stílus, amihez a vámpírok is hozzá tartoznak, a részét képezika kultúrának. A vápirok mindig is sötétek, gonoszak, darkosak voltak...

Az, hogy a csomó kis rózsaszín plázaliba, most rákattant az újabban menő, szánalmas vápírfilmekre, és számukra feldolgozhatlan, hogy a gonosz vérszívó vápírok miért nem rószaszínben járnak... hát sorry.

2010. júl. 23. 18:46
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Milyen vámpírok? agyadra ment a twilight?
2010. júl. 23. 19:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Bittos megártott a sok málna szörp a kiscsajnak!
2010. júl. 24. 02:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!