Szerintetek mit jelent ha a halottak napjakor becsapódik a kocsim ajtaja?
Miért kell minden természetes dologba földöntúlit bele látni :D Csak mert halottak napja van, akkor már mindennek tökéletesen kell tőrténnie és ha leesik egy könyv a polcról, akkor leverték a halottak:D
Nem lehet semmi életetek.
"Liza von Staunhoff válasza:
Miért kell minden természetes dologba földöntúlit bele látni :D Csak mert halottak napja van, akkor már mindennek tökéletesen kell tőrténnie és ha leesik egy könyv a polcról, akkor leverték a halottak:D
Nem lehet semmi életetek."
Felénk az ilyen embert (aki a becsapódó kocsiajtót is Árpád vezér szellemének tulajdonítja) gyökérnek hívják, feléjük meg az olyat mint én, vagy reptoidnak, vagy csak simán tahónak. Ki tudja.
Üdvözlet!
Kedves 20:40! "A holt lelkeknek nincsen teste" - sajnos a kutatások nem tudnak ilyet bizonyítani, de ha igaz is, van egy probléma. A holt lelkek egy elmélet szerint (én is ennek a híve vagyok) a test működtető energiája: tehát energiát halmozhat fel egy tárgy irányításához.
Kedves kérdező: kérlek, nyugodj meg, nem hinném, hogy természetfeletti ez a jelenség. De azért lennének kérdéseim. Kérem, őszintén válaszoljon! Máskor is csapódik be az gépjármű ajtaja? Mégis mi köze lenne a holtakhoz? Mi a családi környezete (élő személyek a házban).
GH
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!