Aki azt mondja, hogy ne idézzünk szellemet mert nagy baj lehet belőle, az mi alapján mond ilyet?
Figyelt kérdés
Aki ezeket mondja h megőrülsz , örökre ott marad veled, nem tudod visszaküldeni, meg fog szállni, vagy meg öl stb.... ha idézel . Akik ezt mondják mégis honnan tudják h ez fog történni? Tán idéztek már, vagy mi?2011. nov. 1. 12:47
21/25 A kérdező kommentje:
Jajj, elírtam ! Nem okt. 31-én hanem nov. 1-én.
2011. nov. 3. 20:57
22/25 anonim válasza:
akit megideztel,azt el is kell tudni kuldeli nem gondoltad.mert maskeppen ott marad.vigyazz,mert a tuzzel jatszol...ha valoban erdekelnek ezek a dolgok,akkor olvasd el az uj testamentumot,vagy a szentek eletet.olvasd el pater pio eletet,vagy elies vella konyveit.a satan zaklatta oket egesz eletukben,es lelkekkel beszeltek,segitettek eloknek,holtaknak,sok borzalmat,szenvedest atelve.ezekben a konyvakben minden kerdesedre valaszt kapsz.ne foglalkozz a magia agazataival,mert eletveszejes.keresd a JoIstent,a sajat szavaiddal beszelges el vele naponta,es ha egyszer megszolit,kovesd amit mond neked.ma is leteznek emberek boven,voltak is,es lesznek is,akiket megszolit,ne higy annak,aki azt mondja,hogy ilyen nincsen.mert azb istennek vannak kivalasztottai,mig elet az elet.
23/25 anonim válasza:
aki azt momdja,hogy ne idezzunk.....igen,,,ideztek,es orulnek,hogy elnek.mindenki a sajat tapasztalatabol indul ki.nemde?
24/25 anonim válasza:
Nem idéztem és épp ezért nem is idéznék.De ha gondolod foglalkozz nyugodtan a szellemekkel,idézd is meg őket.Majd megtapasztalod!
25/25 anonim válasza:
Igen sikerülthetett 8 évvel ezelőtt az idézés.De ismeretlen lelkeket inkább ne idézzetek meg! Ez így igaz hogyha nem küldöd vissza ott marad.És akármilyen ártó lelket is oda lehet így idézni,ami tényleg ott fog maradni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!