Aki azt mondja, hogy ne idézzünk szellemet mert nagy baj lehet belőle, az mi alapján mond ilyet?
Figyelt kérdés
Aki ezeket mondja h megőrülsz , örökre ott marad veled, nem tudod visszaküldeni, meg fog szállni, vagy meg öl stb.... ha idézel . Akik ezt mondják mégis honnan tudják h ez fog történni? Tán idéztek már, vagy mi?2011. nov. 1. 12:47
11/25 anonim válasza:
hát nem furcsa bevallom őszintén csak meglepődtem,hogy ennyien tudják a történetem (igaz nem kéne ilyenekkel dicsekednem):S
12/25 anonim válasza:
Kérdezted h milyen tapasztalatom van:
Mi a barátaimmal asztalt táncoltattunk.
a lényeg sikerült,nagyon hosszú koncentrálás után megmozdult az asztal,majd egyre sebesebben billegett.
akkor azt hittük h a saját mentális energiánkat használjuk,de nem így volt. ezek után poharaztunk is.
megállt az órája az egyik barátnőmnek,majd pontosan 24 órb elteltével újra indult.
Ezután kissebb szerencsétlenségek történtek,de szerencsére nem komolyabbak.
ha akkor tudom h nem a saját erőmet használom,akkor nem mentem volna bele. azóta nem csináltam.
14/25 anonim válasza:
azért mondják ezt, mert ezzel azt sugallják, hogy ők mekkora TUDÓSOK hogy ehhez értenek és senki vagy kevesen, ezzel emelik magukat. Másik célja, az hogy ne próbáld ki, mert rájössz, hogy NEM MŰKÖDIK. És nem fogsz hozzájuk fordúlni. Én már egy éve próbálok megidézni valamit, csoportosan beavatottal, quija táblával és kristálygömbbel és csak az előtte való nasitól lettem több mint ami vagyok.
15/25 anonim válasza:
A válaszodból kiderült h nem hiszel a szellemekben.
Az nem jutott eszedbe,hogy talán ezért nem megy?
-.-
és attól meg pláne nem leszel több hogy tapasztalat nélkül osztod itt az észt,és elítélsz másokat.
18/25 SzellemKutató válasza:
19/25 anonim válasza:
a szellemidezeshez veleszuletett adotsag kell.de meg ugy is becsaphatnak,ha nem vagy eleg fejlett.tudnod kell ,valoban az-e az akit hivtal,es pont a te gondolatodbol szedik az adatot,hogy ferrevezesenek,vagy annak a gondolatabol,aki jelen van veled.mindenki szellemet akar idezni,de arra senki nem gondol,hogy azt vissza is kell kuldeni,es a gonosz lelket hogyan kell tavol tartani.mert 1-2 szovaltassal megkapjak a lehetoseget arra,hogy megszaljak a jelenlevok barmelyik tagjat,hogy tonkretegyek az egyen eletet,mikozben ok jol szorakoznak.csokolja meg a foldet minden nap az,aki a szellemidezest testi-lelki epseggel meguszta./altalabal kamaszok ,akik ilyennel probalkoznak/,es eszukbe sem jut,hogy mindt masoknak,ugy maguknak artasara vannak.
20/25 A kérdező kommentje:
Én először 8 évesen próbáltam szellemet idézni egy barátnőmmel. Egy papírra leírtuk a magyar ábc-t alá azt írtuk h igen , nem és e kettő közé körberajzoltunk egy 20 forintost, és ezek alá leírtuk a számokat 0-9-ig. A huszast a körbe raktuk és ráraktuk az ujjunkat és mondtuk h "kérlek szellem jelenj meg ha itt vagy lépj az igenre" ezt többször is csináltuk és egyszer a huszas elkezdett az igenre menni, de mindketten azt hittük h a másik volt, így nem nagyon foglalkoztunk vele. Megkérdeztem bnőmet h ő mozgatta e a huszast de azt mondta h nem ő volt, ő meg azt hitte h én mozgatom de én sem mozgattam. Azóta eltelt 8 év és újrapróbáltuk okt. 31.-én mindenszentekkor de nem történt semmi pedig most gyertyát is gyujtottunk. De szokott velem sok paranormális jelenség történni főleg a szobámban ahol 8 éve megpróbáltuk a szellemidézést. És barátnőmmel is volt már amikor itt volt a szobámban egyedül, meg akkor is volt amikor ketten voltunk. Szerintetek 8 évvel ezelőtt sikerülhetett az idézés?
2011. nov. 3. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!