Lehet, hogy rossz szellem van a lakásban? Vagy ez badarság?
14:58-as vagyok.
Azért valami rálátásom csak van a dolgokra a Reiki által...
És igen, pl. az én mesterem is segített már át itt ragadt lelkeket és ehhez nem kellett semmiféle áldozat.
Akkor lehet, hogy rosszul fogalmaztál, mert a szemem előtt valamiféle bálványozás jelent meg, mikor régen csirkét, bárányt öltek áldozatként.
Ezt az "áldozat" dolgot nem szó szerint kell érteni.
Az "elengedés" szó szerintem megfelelőbb, bár még mindig nem értem, mi köze van a kérdező albérletéhez.
Hülyeség az egész..
Haveromék vettek egy házat az előző tulaj ott halt meg. Az apja is ott halt meg.. És semmi extrém dolgokról nem tud.
Van egy másik haverom az meg a melléképületet csinálta meg lakhatóra. Ott is meghalt egy ember 2hétig észre se vették.
Egyik se látott és nem érzett semmilyen különös dolgot soha.
Szerintem csak ki kéne mérni a lakást lézeres hőmérővel és venni egy új ágyat új párnákkal.
Van egy pár magyarázat arra, hogy nem léteznek szellemek. Ha félsz, olvasd el, mert megnyugodsz:
ZAJ: ha valamilyen zajt hallsz, és a szabadban vagy, akkor egy állat vagy bogár volt, vagy akár a szél. Ha egy hangoktól elhatárolt helyen vagy és félsz a szellemektől, akkor attól rettegsz, hogy nehogy ott legyen valaki, s ha mélyen elgondolkozól, akkor esetleg hangokat hallasz, amiket a saját gondolataid, vagy esetleg a mágneses tér miatt hallasz. S éjjel mikor megébredsz, hogy valaki beszél, vagy zaj van, valójában nem igaz, mivel az emberi agy akkor is műkődik, m ikor pihenünk,, alszunk. Ekkor megpróbálja feldolgozni a velünk történt eseményeket, rettegésűnket, vágyainkat, céljainkat. Ugyanez történik akkor is, mikor érrezzük, hogy valaki elérint, megfog.
A másik ilyen probléma a szellemek, kisértetek "látása". Annyira beleéljük magunkat abba, hogy léteznek szellemek, kisértetek, hogy képzelődünk, beszélünk hozzájuk, ők is hozzánk.
A fényképek, videók, infrahangok is arról tanúskodnak, hogy igenis léteznek szellemek. A fényképeken a homály amelynek ember alakja van, lehet, hogy csk egy fényvisszaverődés, vagy maszat. Infrahangokat, ultrahangokat az állatok is kiadhatnak pld elefánt. Ők ezekkel a hangokkal kommunikálnak egymás közt.
Bevallom, hogy én is hittem a szeellemekben, mert sok ilzen szellemes filmet nézem, de aki Istenben bizik, az nem fél semmitől.
Remélem, segithettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!