Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehet, hogy rossz szellem van...

Lehet, hogy rossz szellem van a lakásban? Vagy ez badarság?

Figyelt kérdés
Már úgy érzem,bolond vagyok.1 éve lakunk ebben a lakásban.Mióta itt lakunk,csak a rossz ér utol.Fiam is nagyon rosszul alszik,rosszakat álmodik.És tegnap gondoltam,hogy talán nem vagyunk egyedül,mikor nyakig betakarózva is hideg fuvallatokat éreztem a vállamon.a férjem is mindig panaszkodik,hogy fáradt,levert,és állandóan a válla fázik neki is.Huzat nincs a lakásban.
2011. okt. 18. 14:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Igen, valami negatív energia került hozzátok, vagy maradt az előző lakóktól. Tértisztítást végezzetek. Alapos nagytakarítás, füstölő, gyertyák, és magatokban teremtsetek békét, lehet, hogy az építkezés miatt amúgy is stresszesebbek vagytok. Nem történt az utóbbi időben a családban valami, ami fájdalommal, haraggal, bosszúsággal netán gyászos gondolatokkal jár? Mert ezekhez is hozzá tud kapcsolódni valami negatív entitás, és felnagyítja a gondokat. Elfojtott érzelmek is akadályozzák a pozitív energiák áramlását. Ti vagytok ott, nektek kell rájönni a megoldásra.
2011. okt. 18. 15:03
 12/20 anonim ***** válasza:
17%
14.58. Nem értem mit keresel az ezotéria rovatban, ha az áldozat mágiát vallási blablának tartod. Ahol egy szellem megjelenik üzenetet hoz. El kell kergetni a követet dolgavégezetlenül? Igen, és a szellemvilág ezt majd a javukra írja, ugye.... Tudatlan.
2011. okt. 18. 15:10
 13/20 anonim ***** válasza:
57%

14:58-as vagyok.

Azért valami rálátásom csak van a dolgokra a Reiki által...

És igen, pl. az én mesterem is segített már át itt ragadt lelkeket és ehhez nem kellett semmiféle áldozat.

Akkor lehet, hogy rosszul fogalmaztál, mert a szemem előtt valamiféle bálványozás jelent meg, mikor régen csirkét, bárányt öltek áldozatként.

Ezt az "áldozat" dolgot nem szó szerint kell érteni.

Az "elengedés" szó szerintem megfelelőbb, bár még mindig nem értem, mi köze van a kérdező albérletéhez.

2011. okt. 18. 15:15
 14/20 anonim ***** válasza:
49%

Hülyeség az egész..

Haveromék vettek egy házat az előző tulaj ott halt meg. Az apja is ott halt meg.. És semmi extrém dolgokról nem tud.

Van egy másik haverom az meg a melléképületet csinálta meg lakhatóra. Ott is meghalt egy ember 2hétig észre se vették.

Egyik se látott és nem érzett semmilyen különös dolgot soha.

Szerintem csak ki kéne mérni a lakást lézeres hőmérővel és venni egy új ágyat új párnákkal.

2011. okt. 18. 15:29
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
nem vagytok egyedül a házban. Ki a ház tulajdonosa? Te milyen vallásu vagy ez határozza meg ,hogy a szellemi lények mennyire tudnak hatni rátok. Sajnos az látszik ,hogy már foglalkoztál szellemi dolgokkal vagy a családod valamejk tagja. Beszolitottátok őket az életetekbe és lehet ,hogy a hejnek is vonza a szelemeket. Miden ojan dolog amit tilt az eredeti biblia a gonosszal ven kapcsolatba. ez nem babona én tapasztaltam. Ez ki fog hosszutávon hatni az egészségetekre, anyagi életetekre, családi kapcsolatokra.
2011. okt. 20. 20:27
 16/20 anonim ***** válasza:
Feltétlen cselekedjetek minél hamarabb.Keress szakembert aki elküldi a szellemeket a fény felé. Nem vagytok egyedül a lakásban, vagy költözzetek el!! Elszívják az energiát tőletek.
2011. okt. 21. 21:24
 17/20 anonim ***** válasza:
Találtál szakembert?
2011. okt. 27. 16:32
 18/20 anonim ***** válasza:
Ha nem segíthetek.
2011. okt. 27. 16:33
 19/20 anonim válasza:
37%

Van egy pár magyarázat arra, hogy nem léteznek szellemek. Ha félsz, olvasd el, mert megnyugodsz:

ZAJ: ha valamilyen zajt hallsz, és a szabadban vagy, akkor egy állat vagy bogár volt, vagy akár a szél. Ha egy hangoktól elhatárolt helyen vagy és félsz a szellemektől, akkor attól rettegsz, hogy nehogy ott legyen valaki, s ha mélyen elgondolkozól, akkor esetleg hangokat hallasz, amiket a saját gondolataid, vagy esetleg a mágneses tér miatt hallasz. S éjjel mikor megébredsz, hogy valaki beszél, vagy zaj van, valójában nem igaz, mivel az emberi agy akkor is műkődik, m ikor pihenünk,, alszunk. Ekkor megpróbálja feldolgozni a velünk történt eseményeket, rettegésűnket, vágyainkat, céljainkat. Ugyanez történik akkor is, mikor érrezzük, hogy valaki elérint, megfog.

A másik ilyen probléma a szellemek, kisértetek "látása". Annyira beleéljük magunkat abba, hogy léteznek szellemek, kisértetek, hogy képzelődünk, beszélünk hozzájuk, ők is hozzánk.

A fényképek, videók, infrahangok is arról tanúskodnak, hogy igenis léteznek szellemek. A fényképeken a homály amelynek ember alakja van, lehet, hogy csk egy fényvisszaverődés, vagy maszat. Infrahangokat, ultrahangokat az állatok is kiadhatnak pld elefánt. Ők ezekkel a hangokkal kommunikálnak egymás közt.

Bevallom, hogy én is hittem a szeellemekben, mert sok ilzen szellemes filmet nézem, de aki Istenben bizik, az nem fél semmitől.

Remélem, segithettem!

2013. ápr. 1. 18:52
 20/20 SzaboBetty válasza:
Meghalt valaki a lakásotokban? Mert ha igen akkor valószínű, hogy a régi tulajdonos az. Ha pedig rosszat akarna akkor biztosan leverné a tárgyakat a helyükről. Vagy az is lehet hogy nem szeretné hogy abban a házban lakjatok.
2014. ápr. 19. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!