Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogynéz ki bloody mary? Nem...

GusztixD kérdése:

Hogynéz ki bloody mary? Nem merem megnézni

Figyelt kérdés
2011. okt. 12. 16:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
37%
Véres Mária? Ahjaj, ez a szent szűz r*banc lesz.
2011. okt. 13. 15:13
 12/18 anonim ***** válasza:
Háhh.
2011. okt. 13. 17:11
 13/18 A kérdező kommentje:
nemtudom ittirta vki neh megnézzem hát nemis fogom köszi:D
2011. okt. 14. 14:22
 14/18 anonim ***** válasza:
Semmivel se volt véresebb, mint Erzsébet.
2011. okt. 15. 09:46
 15/18 anonim ***** válasza:
szivesen xD nagyon csúnya videók és képek vannak róla... egyik olyan, hogy a csaj felolvas egy szöveget (amiben olyan mint ha magyarul is beszélne-ettől még ijesztőbb!) és a gyertya, elalszik (mert az van előtte) egy idő után a gyertya felvillan, a csaj pedig a tükörben a véres, csúnya asszonyt lát meg... egy ideig nézi, aztán az asszony a tükörben kilép a tükörből, és közelről láthatjuk az egészet!...ijesztő.. egy sikítás a végén, és ennyi..
2011. okt. 19. 15:19
 16/18 anonim válasza:

Annyira uncsi, h mindenki azt írja, h paradicsomlé+ vmi...

Azt hiszitek, hogy ez érdekel bárkit is? Amúgy meg ez a Véres Mária akármi sem túl ésszerű... bár látszik, hogy mennyi szánalomra méltó ember él...

2011. dec. 15. 13:50
 17/18 anonim ***** válasza:
én azt mondom ne nézd nem vagyok ijedősz tipus de én is frászt kapok tőle
2012. jan. 14. 10:40
 18/18 anonim ***** válasza:
Ugyan már!11/l vagyok megnéztem és nem ijedtem meg! :D Én meg már csomószor kipróbáltam.Jó,hiszek a szellemekben,de ilyen Bloody Mary-ban meg ilyesmibe nem
2013. szept. 11. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!