Ezüstérme vagy szentelt medál elvileg megvéd, de csak egyszer felhasználhatóak.
Én nem nagyon hiszek ilyenben, én abban hiszek ha valami mérhető az manipulálható és amit tudsz manipulálni azt inverz impulzussal semlegesíteni(megölni) is tudsz.
2011. okt. 10. 16:43
12/19 anonim válasza:
ne próbáld meg, mert mindenhogy veszélyes...akár szaktudással rendelkezővel is, anélkül is, a "gonosz szellemek" démonok mindenhol ott vannak, azzal hogy megidézed csak annyit érsz el hogy megjelenik előtted, de hiába akarod eltűntetni mindig ott lesz, és ártalmas lesz...szóval sose próbáld meg, vannak történetek elég közelről tapasztaltam a közeli rokonságomban, és ez hülyeség hogy ha elküldöd el is megy, egy nagy francokat, soha az életben nem fogsz tudni megszabadulni tőled, és bánthat is téged, pl: Apukám egyik ismerőse(közeli ismerős) úgy halt meg hogy a szobálya, meg úgy az egész házuk tele volt spiritiszta és egyéb tárgyakkal, képekkel, és a démonok ott voltak a házban és egy idő után annyira megunták a palit, hogy álmában rá nehezedtek vagy 5 démon, és szétroppantották a gerincét...szal nem is kell megidézni, csak gyűjtsd a spirituális tárgyakat, és lesz neked fizikai tapasztalatod...sok sikert hozzá!! -.-
2011. okt. 11. 19:15
13/19 anonim válasza:
Rendkívül veszélyes! Csak akkor folyamodj ilyesmihez, ha az elengedhetetlenül szükséges! Szórakozásképp sose csináld!
2011. okt. 11. 21:47
14/19 anonim válasza:
Jótol kérdezted!Mit tom én!
2011. okt. 13. 08:14
15/19 anonim válasza:
Nem veszélyes, szart se tudtok, csak ugyanazt hajtogatjátok. Mintha amúgy is menne neki az idézés.
2011. okt. 13. 17:32
16/19 anonim válasza:
Igen veszélyes. Itt sokan azt mondják, hogy nem tudnál megidézni amúgy sem egyet, de hidd el, ha jól csinálod akkor tudnál (de ne csináld).
A szellemidézés azért veszélyes mert nem egy halottat idézel meg, hanem egy olyan lelket, aki a köztes világban ragadt, mert nem tudta elfogadni halálát. Az ilyen lényeknek az a céljuk, hogy tovább jussanak. (Mennyországba vagy ki minek hívja) Ha rosszindulatú szellemet idézel meg, rád tapad (az aurádra) és a te energiádat arra használja, hogy tovább jusson. Te ebből csak annyit érzek, hogy nem bírsz aludni, kimerült vagy, nem tudsz koncentrálni, nincsenek terveid a jövőre nézve.
2011. okt. 14. 21:26
17/19 anonim válasza:
Veszélyes. a Biblia kijelenti ,hogy aki elmegy az nem térhet ide vissza. A kit meg szoktak szolitani ijenkor az nem embernek lelke hanem gonosz szellem, aki ismerte az elhunytat és sokat tud a halottról. De akit te meg szólitasz az többet nem akar majd elhagyni. azt még a halott idézők sem tudják mert félre vezetik őket. A szellemek nem barátok.
2011. okt. 21. 00:21
18/19 anonim válasza:
Általában nem veszélyes, csak ha sikerül.
Én már tapasztaltam elég durva dolgokat egy elhagyatott kis faluban, ahol nagyon sok ilyen dolgot beszélnek, pedig nem idéztem meg semmit... Inkább ne próbáld ki!!!
2011. okt. 30. 20:01
19/19 anonim válasza:
Veszélyes de ha profi vagy és nagyon régóta csinálod. De csak akkor ha aki elhuny tol valami létfontosságú dologról van szó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!