Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Igazából nagyon sok kérdésem...

Igazából nagyon sok kérdésem van a szellemekkel kapcsolatban. Valaki meg tudná nekem válaszolni ezeket a dolgokat?

Figyelt kérdés
Rettenetesen félek a szellemektől, akár léteznek, akár nem, ezért úgy gondoltam, hogyha kicsit jobban "megismerem" őket, akkor talán nem lesznek olyan ijesztőek. Hogy néznek ki a szellemek? Mindig is ilyen nagy átlátszó homályfoltnak gondoltam őket:D És ugye, aki eddig nem látott szellemet, az később sem fog? (ettől tartok a legjobban, hogy meglátok egyet:D) A másik az, hogy fél éve meghalt a lovam.. (nagyon szerettem, kérlek ne ítéljetek el a kérdésem miatt) Róla meg lehetne tudni valamit, hogy hol van? Vagy az állatok a Mennybe kerülnek? És látom még valaha? Mert nagyon hiányzik.. Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
2011. szept. 28. 15:36
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Egyébként nekem semmi bajom nem lenne a szellemekkel, csak sajnos 2.-os koromban telebeszélték a fejem ilyen dolgokkal, azóta szó szerint rettegek!
2011. szept. 28. 17:09
 22/29 anonim ***** válasza:

Nem kell félni, az csak táplálja a rosszindulatúakat. A lovacskád lelkének pedig az lenne a legjobb, ha hagynád elengedni (tudom hogy nehéz) de neki ez nem jó. Ő is szeretne még sok mindent megtapasztalni más testben...:)

Én értek ehhez, sajnos nagypapámat nem engedtük el, mert minden nap gondoltunk rá és így köztünk maradt...aztán megmondtuk, hogy elmehetsz, folytasd az utad :)

2011. szept. 28. 18:01
 23/29 A kérdező kommentje:
Azt hiszem már elengedtem.. :) Tudom, hogy neki úgy jobb, de mégis nagyon hiányzik. Még pszichológushoz is jártam, hogy könnyebb legyen elengedni :/
2011. szept. 28. 18:03
 24/29 anonim ***** válasza:
Rettenetes lehet, mikor egy állatot elvesztel. Nekem 3 kutyusom van, de ha csak rá gondolok, h az egyikojuknek baja eshet, már akkor a sírás keringet.
2011. szept. 28. 18:07
 25/29 anonim ***** válasza:

:)

Még azt javaslom, hogy az ágyad mellé vagy a párnád alá tegyél rózsakvarcot (nekem is van), mert az Szeretetet sugároz és már nem kell rettegned a szellemektől :)

2011. szept. 28. 18:08
 26/29 A kérdező kommentje:
Kipróbálom köszönöm :))
2011. szept. 29. 16:08
 27/29 anonim ***** válasza:
Ne keress vele vagy más halottal kapcsolatot. A lovad nincs a földön. Amikor eljön az ideje találkozol vele.
2011. okt. 21. 00:43
 28/29 anonim ***** válasza:

nagyjabol en is igy vagyok csak nem halt meg a lovam...

en hiszek a szellemekben es oszinten feltem is de meg nem lattam eggyet sem.

lehet hogy egy csomoan vannak korulottem de ha tiszteled oket es nem piszkalod oket megmegprobalsz nem figyelni rajuk es nekem segitett!

Sok szerencset! ;)

2012. ápr. 7. 18:08
 29/29 anonim válasza:
A szellemektől nem kell félni és azt sem nagyon hiszem hogy láthatta valaki a szeme sarkából egy fekete foltot mert a szellemek nem fekete foltok hanem (emberek) ugyan olyanok mint a mai emberek már ha emberről van szó de minden ugyan olyan rajtuk mint addig amég éltek! De ők nem árthatnak neked maximum csak akkor hogyha azt a illetőt te ölted meg! A gyerekek 0-3 éves korig látják a szellemeket és ez a képesség valakinek még azután is megmarad.Amelyik emberek nem látják a szellemeket azok nagyon ritkán(akit szerettek) érezhetik úgy hogy ott van vele.(mert ott is van) És szerintem minden állat a mennybe jut és én is úgy vagyok vele mint te mert nekem is meghalt a lovam :"( Hogyha van valami szeretted vagy állatod akkor az odaföntről vigyázni fog rád és nem hagyja hogy bajod essen :D Legyél nyugodtan ezek felől és az sem igaz hogy a szellemek a félelemből táplálkoznak!!
2012. aug. 18. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!