Igazából nagyon sok kérdésem van a szellemekkel kapcsolatban. Valaki meg tudná nekem válaszolni ezeket a dolgokat?
Figyelt kérdés
Rettenetesen félek a szellemektől, akár léteznek, akár nem, ezért úgy gondoltam, hogyha kicsit jobban "megismerem" őket, akkor talán nem lesznek olyan ijesztőek. Hogy néznek ki a szellemek? Mindig is ilyen nagy átlátszó homályfoltnak gondoltam őket:D És ugye, aki eddig nem látott szellemet, az később sem fog? (ettől tartok a legjobban, hogy meglátok egyet:D) A másik az, hogy fél éve meghalt a lovam.. (nagyon szerettem, kérlek ne ítéljetek el a kérdésem miatt) Róla meg lehetne tudni valamit, hogy hol van? Vagy az állatok a Mennybe kerülnek? És látom még valaha? Mert nagyon hiányzik.. Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat.2011. szept. 28. 15:36
11/29 A kérdező kommentje:
Soha nem akarok emberi személyt sem nappal, sem álmomban látni :D ezt nem lehet valahogy a tudatukra hozni ? :))
2011. szept. 28. 16:39
12/29 anonim válasza:
igen ezt én is tudni szeretném...mert nálunk felettébb zavaró dolgok történnek már pár éve..dolgok tünnek el, valami elő sem kerül, valami pedig pár hét múlva egy teljesen abszurd helyen meglesz. Erre már édesanyám is felfigyelt, aki abszolút szkeptikus.
20L
13/29 anonim válasza:
első vagyok: két fajta szellem van: az eltévedt és a negatív. A negatív beállítottságúak a sajnos a félelemből táplálkoznak...az elveszettek pedig valóban csak jelezni szeretnének, hogy segítsenek már neki átmenni a túlvilágra.
A legfontosabb, hogy figyelj a belső érzésedre! Pozitívat vagy negatívat érzel? Olyan a szellem is...
14/29 anonim válasza:
Én is sokszor vagyok úgy, hogy érzem a szellemeket. Talán szellemeket, nem tudom mitérzek, de mikor egyedul vagyok este vagy nappal, akkor mindig érzem, h valaki néz és jon utánnam és ez félelemmel tolt el. Aludni sem tudok sokszor. Mikor pedig társaságban vagyok a szemem sarkából látom a foltokat. Van mikor feketét, van mikor fehér ilyen selyem sálhoz hasonló hosszúkás dolgot látok elsuhanni. És még az az érdekes, h mikor itthon érzem oket, akkor nem félek annyira, mint mikor a barátomnál alszom. Teljesen más érzések tornek rám. Az itthoniaktól amit érzek az olyan, mint ha erot adnának nekem.
15/29 A kérdező kommentje:
Nekem meg pont az ellentéte.. itthon félek, máshol nem. Egyszer volt olyan egy hétig, hogy nem mertem bemenni a szobámba, mert olyan nyomasztó érzést éreztem odabent. Csak attól félek, hogyha "szellemírtót" hívnánk, akkor a lovacskámmal sem találkozhatnék többet..
2011. szept. 28. 16:52
16/29 anonim válasza:
Nem is olyan rég, voltunk egy illetonél, aki nem boszorka, nem is jós, hanem csak egy személy, ki Isten segítségével gyógyít. Elmentunk utánna, mert úgy éreztuk, h megvagyunk rontva, hát igazunk volt, de ez most nem ide tartozik, lerajzoltuk neki a házunkat, és o inga segítségével rátalált egy szellemre. Pontosan kijelolte a hejet, ahová keresztet kelett tennunk. Azt mondta, h ez a szellem valami tragikus halálban halt meg és itt ragadt. ( Hát tudjuk, h ki ez a szellem) és a kereszt felett a mai napig imádkozunk Istenhez, h fogadja ot be . Hát ennek már pár hónapja, de a változást már most érezzuk itthon.
17/29 anonim válasza:
De hiszen a lovacskád mindig veled lesz, ha ennyire szereted, szerintem o ott maradna. és milyen szellemirtót akarsz hívni? Ezt hogy érted?
18/29 anonim válasza:
Én is itthon félek jobban, ha a páromnál vagyok, akkor nyugodt vagyok és kiegyensúlyozott. Itthon viszont egyedül aludni nem tudok, mindig a hugomhoz megyek át és együtt alszunk. Ha ez valamiért nem lehetséges, akkor sajnos egész éjszaka tv-zek és nappal alszok. Borzalmas mert már kiidegel teljesen ez a helyzet...
19/29 A kérdező kommentje:
Ilyen médiumot, aki segíti a túlvilágra juttatni a szellemet, és akkor elmegy. Legalábbis nagyon remélem :D
Amúgy szerencsére nekem így utcán nincs üldözési mániám
2011. szept. 28. 17:01
20/29 anonim válasza:
Lehet, h az itthoniakat már megszoktam. :) Vagy nem tudom. A páromhoz hozzá bújok és már jobb, de ha éjjel ki ugrok pisilni akkor már vissza fele szaladok a szobába. Itthon pedig kivilágítom a házat és már nem félek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!