Miért foglalkoztatja ennyire az embereket a reptoid invázió?
Figyelt kérdés
Úgy látom sokan itt éjjel-nappal ezzel foglalkoznak. Miért?2011. szept. 26. 15:13
21/34 anonim válasza:
Helló!
Én a szombathelyi reptoid vagyok és még mindig várom hogy a többiekkel kapcsolatba kerülhessek, addig is a csatornában vagyok, néha kiosonok egy házba hogy kapcsolatba léphessek veletek, mert eddig csak a csótikkal dumálok de érdekelne, hol vagytok még szombathelyi reptoidok????
Engem sajnos ide tettek le és elanyátlanodtam :(
23/34 anonim válasza:
őszintén, a gyakorikerdesek.hu-n olvasható kérdéseken kívül, hol hallottatok még reptoidokról?
25/34 anonim válasza:
Akkor minek írsz?:D úgy látszik nem bírod a konkurenciát:D
26/34 anonim válasza:
azért foglalkoztat,mert nem lehetetlen,és be akarjuk bizonyítani, hogy vannak!
27/34 anonim válasza:
A reptoidok kik? Hol található leírás róluk?
28/34 anonim válasza:
A "reptoid" szó a köznyelv hülye szó használata a hüllőkre,azonban mivel az űrből jövő lényekre értik,akiknek hüllő kinézetük van állítások szerint,de még az se biztos,hogy azok! :) -"Egyébként űrlények":D
30/34 anonim válasza:
Az is lehet, hogy űrből származó lény:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!