Miért foglalkoztatja ennyire az embereket a reptoid invázió?
Figyelt kérdés
Úgy látom sokan itt éjjel-nappal ezzel foglalkoznak. Miért?2011. szept. 26. 15:13
11/34 Gabriel99 válasza:
inkább a 27%-os áfa hatásával foglalkozzatok, mint a repto eszetlenkedéssel.
12/34 A kérdező kommentje:
Szerintem az már tökmindegy, hogy 25%-ot vagy 27%-ot fizetünk... Nem érted, hiába marad meg a pénzed, 2012 decemberében jön az invázió. Szóval addig kell költeni, amíg lehet.
2011. szept. 27. 15:11
13/34 x) válasza:
Hát abban valóban igazad lehet hogy polgárháború törne ki, vagy akár világháború. Az emberiség nem képes összefogni még akkor sem ha az életük múlik rajta. Mindig lennének olyanok akik azt mondanák "jajj de aranyos kis reptoidok, mentsük meg őket"... nem is beszélve a sok gyáva emberről akik inkább atombunkerekbe meg hasonlókba bújnának nehogy véletlenül megsebesüljenek. :)
14/34 Gabriel99 válasza:
nem ártana gondolkodnotok: ha 12 decben jönne az inv. (tehát előre tudnánk-tudjuk) akkor sztetek az ellen nem tudja h rájöttünk? ha tudja akkor előbb támad :)
ha meg nem is sejti, akkor elég ostoba, h a földi "kémek" (?) is ki tudtak velük cseszni.
15/34 x) válasza:
Vagy talán tudják hogy nem vagyunk elég fejlettek ahhoz, hogy olyan fegyvert készítsünk amivel legyőzhetnénk őket :)
16/34 anonim válasza:
Teljesen mindegy mikor lesz pontosan az invázió, esélyünk annyi, mint Stevie Wondernek a céllövöldében. A világ politikusai nem veszik komolyan ezt a dolgot, ezáltal nem is lesz felkészülés ellenük. De ha lenne, a reptoid technika ellen akkor sem megyünk semmire, max kicsivel tovább tartana a Föld leigázása.
17/34 Gabriel99 válasza:
hagyjátok már ezt az esztelenséget!
18/34 anonim válasza:
De leigázák a Földet nem lehet anyiban hagyni
és mindenütt a káosz fog uralkodni.
teni kel valamit és nem az adóval foglalkozni
az ha akarják ugyis felemelik 37% ra is majd javaslatot is teszek ere ha átvészelnénk az inváziót.
19/34 anonim válasza:
N
e
m
l
e
s
z
s
e
m
m
i
l
y
e
n
r
e
p
t
o
i
d
o
s
s
z
a
r
-.-''
20/34 anonim válasza:
Én tegnap találkoztam egy radiátor raptorral. Szegény azt hitte elrejtőzhet előlem. De én elővettem az ak47-est és heccsát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!