Ha meghal valaki és felmegy a mennybe utána vissza tud jönni a földre? Ha igen akkor tud valami természet feletti képességet mondjuk leesik egy toll az asztalról vagy mozog a függöny ilyesmi?
Egy "általános" túlvilág van-amely mindenkinek más, ugyanis te magad alakítod a gondolataiddal,
Szerinted egy halott, akinek megállt a vérkeringése, és bomlik az agya, az min tud még gondolkozni?
Aki azt mondja, hogy nem fél a túlvilágtól, mert már volt halálközeli élménye, az nem tudja hogy miről beszél.
Ugyanis aki már meghalt egy pillanatra, de visszahozták, az nem halt meg biológiailag, tehát az agya még működött, és a még élő agy képzelte el azokat a dolgokat, amiről később beszámolt. De ha már az agy meghal, ha már bekövetkezik a biológiai halál, akkor már nincs semmi, semmi! Megszűnik a tudatunk, mert meghal az agyunk is ami bármit is eltudna képzelni!
A válasz írója 47%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:47
Nem reménytelen az életem. Attól, hogy lottózom, még tudom, hogy nem 100%, hogy nyerni is fogok. De az esély erre is megvan. Engem nem a remény éltet, hanem a jelen boldogsága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!