Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ha meghal valaki és felmegy a...

Ha meghal valaki és felmegy a mennybe utána vissza tud jönni a földre? Ha igen akkor tud valami természet feletti képességet mondjuk leesik egy toll az asztalról vagy mozog a függöny ilyesmi?

Figyelt kérdés
2011. szept. 23. 20:26
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Utolsó nagy szépen köszönöm pont egs ilyen választ vártam köszönöm
2011. szept. 23. 21:02
 12/27 anonim ***** válasza:
71%

Láttam a filmet. Szerinted a filmek nem fikciókra épülnek? :-) Úgy gondolom még senki nem jött vissza a túlvilágról, hogy valósan betudjon számolni, hogy mi van ott.

Én római katolikus vallású vagyok. A pap mindig azt szokta mondani a misén: - A feltámadás reményében hinni.

Úgy gondolom a jó Isten irgalmasságában való hit egyfajta megnyugvás lehet a léleknek a Földi pályafutásunk során így ebben hiszek. De abban, hogy vannak szellemek és itt kísértenek köztünk... Hmmm Nekem még nem volt velük kapcsolatom.

2011. szept. 23. 21:04
 13/27 anonim ***** válasza:
27%

Kedves legutóbbi!!! Miért, a pap volt a túlvilágon, és visszajött????? Ő honnan tudja.

Én voltam;)

2011. szept. 23. 21:44
 14/27 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó válaszadó!

A pap nem volt azért mondja ezt mert ő már megjárta a túlvilágot! De kiemeli: ANNAK REMÉNYÉBEN! a remény szóban benne van a hitünk!

2011. szept. 23. 21:49
 15/27 anonim ***** válasza:
69%

>Toll taszító és függöny mozgató képesség.

Ezeket akár a hajamra is kenhetném, annyira hasznosak.

2011. szept. 24. 00:39
 16/27 anonim ***** válasza:
61%

Ha valaki meghal az nem megy fel a menybe ahozz,hogy odáig eljuss sokat kell fejlödnöd.De van tulvilág mint az egyik elöttem szolo is irta.Mikkor a lelked kiszál a testedböl kb 40 napig bolyongasz a két világ között ez lehet rövidebb de hoszab idö is a te felkészültséged határozza meg.Ha átkerültél a szellem villágba ott egy benned ki alakult világban érsz.Ahol ott már várnak rád az égisegitöid anygyalok.Majd felkészitenek a következö ujjá születésedre.Ez lehet hoszabb rövidebb idö is. De mindvégig emlékszel a multadra és meg van az éntudatod is.Egy ember csak ember formában születik ujra.Anyit hozzá füznék a pokol az nem rosz.Azért hivják annak mert odda mennek azok a lelkek akik roszak voltak életükben.De csak tanulni ,hogy jobb embereké váljanak a következö életükben.De azért vigyázat a karma nem felejt.

A másik kérdésed egy szellem tud e természetfeleti képeségeket.Szerintem nem csak annak tünik mivel általában a legtöbb ember nem látja öket. Csak esetleg anyit mint leirtad mozog a függöny vagy le esik egy toll

lehet hogy valamit szeretne ilyenkor tudatni felhivni magára a figyelmet.

2011. szept. 24. 06:59
 17/27 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, ajánlom figyelmedbe főleg az első kérdésedre a választ a Bibliában: olvasd el a Lukács 16 rész 19-31 verseket.

Egyébként meg, hogy van-e menny vagy nincs, azt nem az dönti el, hogy itt kinek mi a véleménye. Én azt mondom, hogy van, de ez nem az én véleményem, hanem a Biblia írja, ami Isten szava. Akik pedig itt azt mondják nincs, azoknak az a saját véleményük.

2011. szept. 26. 21:59
 18/27 anonim ***** válasza:
*jav: 16.
2011. szept. 26. 22:00
 19/27 anonim ***** válasza:
Kérdezd Patrick Swayze-t.
2011. szept. 26. 22:36
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

A halál olyan titok, amit az élők nem ismernek. Akármilyen választ is olvastál, az mind csak elképzelés. Valójában nem tudjuk, és soha nem is fogjuk megtudni, amíg élünk, hogy mi van az élet függönyén túl. A választ a halálod fogja megadni.

2011. szept. 26. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!