Ki élt át természet feletti dolgot?
Nekem nem tudom, hogy valódi volt-e, vagy csak teljesen valósnak tűnő hallucináció. Angoltanáromhoz indultam (ennek már 21 éve, akkor voltam 13), és mielőtt a bejárati ajtót elértem volna, egy szőke csaj a szoba ablakából, ahol tanítani szokott a magántanár, azt mondta, hogy ma nem lesz angol. Kétszer is. Ennek megörültem, és hazamentem. Anyámék felhívták a tanárnőt, mert azt hitték, kamuzok. A tanárnő mondta nekik, hogy de bizony van óra, elkezdte már a tanítást. Ezt nem tudtam hova tenni, de nagyon mérges lettem.
A következő alkalom elején mondtam a tanárnőnek, hogy egy szöszi szólt ki az ablakból, hogy elmarad az angolóra. Erre a tanárnő döbbenten nézett. Mondta, hogy nem volt ott semmiféle szőke nő, épp az előző csoport oktatása folyt. Esküszik, hogy nem volt a házban semmilyen szőkeség, és nem szólt ki az ablakon senki. Pedig én láttam ott egy teljesen valódinak tűnő csajt, aki átverte a fejem. Azóta sem tudom, mi volt ez.
Ez az élményem több hónappal ezelőtt történt:
Előre szólok: nem alkoholizálok, nem drogozok és nem is dohányozok, semmilyen gyógyszert nem szedek.
Reiki 2 után néhány héttel történt, amikor az előző napi munkától megfájdult a derekam, hogy hajnalban megjelent egy angyal az ágyam mellett és energiát áramoltatott a derekamra. Meleg és hideg áramlatok vonultak végig. Ekkor döbbentem rá, hogy becsukott szemmel "látom" őt. Amikor kinyitottam az igazi szememet, eltűnt az angyal. A derékfájdalmam teljesen elmúlt.
"Ekkor döbbentem rá, hogy becsukott szemmel "látom" őt. Amikor kinyitottam az igazi szememet, eltűnt az angyal."
Eh, ezt mi, világi emberek úgy hívjuk: álom.
(De ne áruld el senkinek, titok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!