Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Élő személy szelleme, rátapadh...

Élő személy szelleme, rátapadhat-e valakire? Hogyan lehet észre venni? Hogyan lehet "lerázni"?

Figyelt kérdés
2011. szept. 20. 17:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
29%
mejutka vagyok: mielőtt bárki azzal vádolna, hogy úgy könnyű pozitívan gondolkodni, hogy valakinek az ember kipanaszkodja magát..... Erre azt tudom, mondani, hogy igen, könnyít a lelken, hogyha az ember kimondja a problémáit. De minden problémát csak EGYSZER. Ha túl sokszor kimondjuk ugyanazt a problémát, az nem tesz jót Senkinek. Főleg ha érezzük hogy a másik fél tehetetlen, mégis felelősséget vállal. Ha egyszer mondjuk ki ugyanazt a problémát, az lelki sebet előz meg. De én hiába nem adtam fel a reményt, hogy a Próbatételeim megoldódnak, engem nem ismertek meg, s bár tudom, nem tudok mindenkinek, mindenben segíteni, én úgy érzem hogy pont azoknak nem segíthetek mind a mai napig akik akkor próbáltak nekem segíteni. Nem tudtam véghezvinni életcélom, pedig ők is megérdemelnék a segítséget ahogy mindenki más. Reméltem végig hogy megoldódik anya szenvedélybetegsége. Meg is oldódott. Csak épp előlem menekül mindenki. Ma már azt remélem, hogy megértenek egy napon, nem fognak tőlem menekülni. Megismernek és önmagamért szeretnek.
2011. szept. 20. 22:43
 12/14 anonim ***** válasza:
29%
mejutka vagyok: lelkem van, nem szellemem,és nem tapadok rá senkire. Igen minden nap pozitívan gondolok mindenre, de ez messze nem jelenti azt hogy bárkinek rászállnék az életére. Én nem szálltam soha rá senkire. És nem most fogom elkezdeni. Ha hinne bennem és nekem ő és mindenki a régiek közül nem lenne belső konfliktusom.
2011. szept. 20. 22:48
 13/14 anonim ***** válasza:
29%
mejutka vagyok: Engem nem zavar ha valaki folyton panaszkodik, mert nem veszem magamra. És nem aggódom, mert az aggodalom negatív érzelem, és az senkinek sem jó, mert igenis mindenki megérzi. Megmondom ha tehetetlen vagyok, de akkor mindig újra és újra meghallgatok mindenkit, és jószóval segítek. Minden ember más. Én nem akartam hogy ő felelősséget vállaljon. De én nem azért panaszkodtam mert azt hittem ő is ilyen. Hanem azért hogy nehogy úgy érezze megvonom bizalmam.
2011. szept. 20. 22:54
 14/14 anonim ***** válasza:
29%
S nem azért az én válaszaimmal van tele ez a kérdés mert nekem teregethetnékem van és nem azért, mert nem lehet bennem megbízni, csak nem tudom feldolgozni, hogy menekülnek előlem, két körülmény miatt, holott nem is ismernek. Nekem nem kell orvos, nem vagyok beteg.Csak a megértésükre lenne szükségem és ebben reménykedem, és én nem használtam ki senkinek a jóindulatát sosem. Csak hosszú időn keresztül úgy éreztem senkinek sincs rám szüksége, sem önmagamért sem a segítségemért. És mikor elszakadt a cérna onnantól menekülnek. Folyamatos panaszkodónak lettem elkönyvelve.Próbálom elmondani hogy senki sincs egyedül a problémáival, és rám mindenki számíthat. Én fizikailag egyedül voltam a problémáimmal, mert az otthonomba nem jöhetett senki, mert nem engedtem, mert féltettem őket édesanyámtól. Jólesett volna az érintés a saját otthonomban is és nem csak aputól,de sosem azt néztem nekem mi a jó. Most szögezzük le a férfiakat szeretem, csakhogy az embernek mégha van is párja, a párján és a szülein kívül barátokra is szüksége van. És elmondanám hogy nem hibáztatok senkit. Nem keverek senkit össze az önkéntes vonallal. Soha nem hívnám föl egyébként nincs rá szükség. Mármint arra hogy én fölhívjam az önkéntes vonalat. Azt nem tudja megakadályozni, hogy imádkozzak érte és mindazokért akik neki bármely más barátomnak vagy nekem fontosak, és hogy pozitívan gondoljak rá(másképp nem is tudnék sem rá sem senkire. És talán ha nem azt gondolná, hogy ártok neki, minden rendbe jönne köztünk. Sosem ártanék és nem is akarnék ártani. Egyébként mondhatják azt hogy problémázom most, de elmondanám hogy én konfliktuskerülő vagyok(gondolom ő is) de néha kivédhetetlen. Ismerőseim többségével azonnal tisztázom, de akinek idő kell azzal is két napon belül. De immár 3 éve hogy nem kapok bocsánatot és új lehetőséget. Én imádkozom pozitívan gondolkodom és reménykedem, ennél többet nem tehetek.
2011. szept. 20. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!