Szellemet láttunk? (Kérdés túl rövid, a magyarázat
hosszú. )
Figyelt kérdés
Tegnap 7órakkor bicóztunk haverokall és megáltunk egyien elhagyatott háznál és 2hülye haverom bement... felmentek az emeletre és kijöttek a teraszra ott videóztuk öket és az ajtóba hirtelen egyien szürke ruhás sminkes arú nőmegjelent! a sminkje olyanvolt mintha sírt volna... és montuk a haverjaimnak hogy fussanak ezek meg monták mitöl??
ere egyikhátra fordult és meglátta és átfuttott szabályosan át futott a nőn!!!!! ijet még életembe nem láttam eddig még soha valaki mongya meg hogy mivolt az vagy valami logikus magyarázatotrá ! köszönöm
Figyelj.Nem akarlak megbántani,de:A helyesírásod Borzalmasan szar,ha sietsz,ha nem.Másik:Ez a sztori Ilyen Régi vámpíros történetekre Hajaz(nem láttad a képen az esetleges "szellemet").
Ha lesz bizonyíték,vidi Talán elfogadom!:D Amugy a "szellemet+ te is láttad?
2011. szept. 21. 13:09
42/80 A kérdező kommentje:
utolsó igen én is láttam a saját szememmel és az édes anyád térde kalácsa a borzalmas helyesírás és vidi lesz méghozzá hétvégén vagy csütörtökön
2011. szept. 21. 14:46
43/80 anonim válasza:
Nyugi, én is hiszek neked. Várom a videót. Azt én is mondom, hogy nem a leghelyesebben írsz, de hát sietsz. Majd küldj privit, ha feltöltötted.
2011. szept. 21. 17:21
44/80 anonim válasza:
Baxdki GusztixD Énis sokáig fóton laktam.Ez a béke utcában van nem? :D Írj privátot lehet kinézek Fótra a hétvégén.Szeretném látni mi is van ott ;P 15/F
2011. szept. 21. 19:10
45/80 Solarian válasza:
De én tényleg bemennék. Csak fór k messze van.
2011. szept. 21. 21:40
46/80 A kérdező kommentje:
budapest től 10-20 km az nincs messze:D
2011. szept. 22. 14:23
47/80 anonim válasza:
naa, hol tart a projekt?
2011. szept. 22. 19:08
48/80 anonim válasza:
én is kiváncsi vagyok :D
2011. szept. 22. 21:03
49/80 anonim válasza:
Ha valakit érdekel akkor holnap megyek és megnézem mi van ott,viszek fényképezőt ha látnék valami olyat;) remélhetőleg este már írom is mi történt.A kérdező nemtudom ott lesz-e de én pár haverrel bemegyek.Pacsi:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!