Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellemet láttunk? (Kérdés...

GusztixD kérdése:

Szellemet láttunk? (Kérdés túl rövid, a magyarázat hosszú. )

Figyelt kérdés

Tegnap 7órakkor bicóztunk haverokall és megáltunk egyien elhagyatott háznál és 2hülye haverom bement... felmentek az emeletre és kijöttek a teraszra ott videóztuk öket és az ajtóba hirtelen egyien szürke ruhás sminkes arú nőmegjelent! a sminkje olyanvolt mintha sírt volna... és montuk a haverjaimnak hogy fussanak ezek meg monták mitöl??

ere egyikhátra fordult és meglátta és átfuttott szabályosan át futott a nőn!!!!! ijet még életembe nem láttam eddig még soha valaki mongya meg hogy mivolt az vagy valami logikus magyarázatotrá ! köszönöm

2011. szept. 18. 17:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/80 A kérdező kommentje:
oké csak haverom vidizte le és lehetkitörölte már mert ha nincsemi a vidin minek tartani m1 majd megkérdezem
2011. szept. 18. 18:06
 12/80 anonim ***** válasza:
Ezt csak kitaláltad!!!!!!!!!!!
2011. szept. 18. 18:07
 13/80 A kérdező kommentje:
na mostmár menyél el a ********* ba mind aki aztmondja kitaláltam vagy tudodmit irjám privibe megbeszéljük holtali és bemész fogadok nemmersz ....
2011. szept. 18. 18:10
 14/80 anonim ***** válasza:
Akkor légyszíves menj vissza, fényképezd le a házat kívülről, és tedd fel ide, mert kíváncsi vagyok hogy néz ki! :D
2011. szept. 18. 18:26
 15/80 A kérdező kommentje:
holnap megyünk haverokal fényképis lesz meg videó is! viszamegyünk oda és megin felmegy egy gyerek megprobálom lekapni hátha meglátszik majd
2011. szept. 18. 18:31
 16/80 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg csak energialenyomat, lehet, hogy a halála évfordulója van.

Nem kell félned tőle. Nem biztos, hogy szellem.

Én is szoktam a férjemet látni, szürkés alakzat, akkor jelenik meg, ha valamiféle közeledő veszélyre figyelmeztet.

2011. szept. 18. 18:55
 17/80 anonim ***** válasza:

Hááát... Én várom a képet:)

A reiki mester nem rossz ötlet. Higgy nekem!

2011. szept. 18. 18:57
 18/80 anonim ***** válasza:
Varjuk a kepet,aztan talan tudunk segiteni...
2011. szept. 18. 19:01
 19/80 A kérdező kommentje:
oké csak sajnos holnap délutánig várnikell :D:D de ha nemlátszik rajta semmi akor valószinü itt vki irta h valami más energia v mittom én sebaja házat lefényképezem!
2011. szept. 18. 19:08
 20/80 Vak Bottyán válasza:
73%
Addig fog kísérteni, amíg meg nem tanulsz helyesen írni. Nem vicc. Engem az általános iskolás magyartanárom kísértett sokáig, hónapokig tartó terror után a fenyegető alak egyszerűen elbomlott a szemem láttára, majd az energiamegmaradás törvényének megfelelően sikerült a felszabaduló energiát felvennem, és így sikerült megtanulnom helyesen írni. Vannak jó szándékú szellemek is, az tuti. De maga a Gyakorikérdések is egy jó szándékú szellem, ugyanis piros vonallal aláhúzza a helytelenül leírt szavakat, így lesz egy kiindulási pontod.
2011. szept. 18. 19:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!